עבור לתוכן

בעיה זכרון פנימי או בלוח אם

Featured Replies

פורסם

שלום,

הכל התחיל לפני מספר חודשים שהתחלתי להגריש בירידה בביצועי המחשב ולא הבנתי מה הגורם. בחרתי להתעלם מהבעיה בנתיים. לפני מספר ימים במהלך משחק מחשב המחשב נתקע על מסך כחול (windows xp) לחצתי על ריסטרט והמחשב עלה מחדש כשהוא הגיע לווינדוס הוא קרס שוב עם מסך כחול. לאחר כמה פעמים של תהליך כזה הבנתי שאני בבעיה ומכיוון שיש לי טיפה רקע בחומרה פתחתי את המחשב ובגלל שהנחתי שזו בעית זכרון פנימי שלפתי את אחד מהזכרונות (יש לי 2 זכרונות של ג'יגה כל אחד) והפעלתי את המחשב. להפתעתי הוא עלה כמו שצריך ואפילו היה טיפה יותר מהיר ממה שהתרגלתי אליו. עדיין לא הייתי בטוח שהבעיה היא בכרטיס ששלפתי לכן התחלתי לבצע נסיונות וגיליתי שלא משנה איזה כרטיס בפנים הוא עובד מצוין והדרך היחידה שבה הוא נתקע היא כששניהם בפנים. השאלה שלי היא מה הבעיה פה? האם שני הכרטיסים מקצרים איכשהו אחד את השני? אולי הבעיה היא בכלל בלוח האם? אם אני אקנה כרטיס אחד של 2 ג'יגה המחשב יעבוד כמו שצריך לדעתכם?

אשמח לעזרה וכל טיפ שעולה על דעתכם. תודה רבה!

פורסם

תבדוק אצ שתיהם אם memtest + תבדוק בסלוטים שונים של הלוח

אם המחשב או אחד מהזכרונות מלא אבק תנקה אותו

פורסם

שלום avichaish

מומלץ שתעלה לנו צילום מסך של המסך הכחול .

או שתכתוב לנו איזה קובץ הוא הגורם לנפילת המערכת.

(הקובץ רשום במסך הכחול).

המשך גלישה מהנה,

לוטם בזק בינלאומי

פורסם
  • מחבר

לא היה כתוב קובץ אלא למעלה היה כתוב Bad pool header והיה איזה קוד עם הרבה אפסים[br]פורסם בתאריך: 14.11.2010 בשעה 22:28:41

עדכון: בmemtest הם עוברים בלי בעיות. כמו כן העברתי את שניהם למחשב אחר וגם הוא לא עלה בכלל. לעומת זאת החלפתי במחשב שלי את אחד מהם לזכרון אחר והוא עובד מצויין. איך זה יכול להיות? איפה התקלה?
פורסם

תאימות ללוח ?

תקלה אנטרמיטנטית אם אחד מהזכרונות שלא קורה בזמן של memtest ? (קשורה לטמפ' / מתחים / אוברקלוק שנעשה מתוך תוכנה וכו)

תנסה להחזיר את הראשון ולהחליף את השני

תנסה באותם סלוטים או להחליף ביניהם בסלוטים כשאתה בודק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים