פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים שלום. לפני כמה ימים קניתי לעצמי מסך LCD של LG.21.5 אינצ'. ולפני זה היה לי CRT שמאוד נהנתי מהתמונה שלו ( אני חושב שהתמונה של ה CRT הרבה יותר יפה וטובה) עד שיום אחד הוא החליט להתחיל להחשיך ובתזוזת המחשב הצבעים התחלפו לסגול חחכל הסרטים HD/BD וDVD עבדו עליו בצורה מאוד יפה והיו רואים ממש איכות.עכשיו שהחלפתי למסך יותר גדול כל הסרטים הפכו לפיקסלים גם הסרטים שלפני זה היו באיכות ממש טובה במסך הישן.הכרטיס מסך זה ג'י פורס 9600GT. השתמשתי בנגנים VLC ו KMP. אפשר לעשות לגבי זה משהו?
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים באיזו רזולוציה אתה מריץ את המסך שלך?מה הרזולוציה של הסרטים שאתה צופה בהם?
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים רזולוציה של סרטים מהאינטרנט הם בדרך כלל על 700 ומשהו על 400 אים אני לא טועה,זה לא קשור לרזולוציה אתה יכול להריץ על LCD 34 אינץ ולראות באיכות גבוה.כנראה שזה הנגן תנסה להפעיל על ווינדוס מדיה פלייר.
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים מחבר את מהסך אני מריץ על 1920X1080 הסרט ברזולוציה 720X380 אני חושב.... או משהו בסביבות זה. ותודה במדיה פלייר רואים הרבה יותר טוב.
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים משום שהרזולוציה של הסרט מאוד נמוכה יחסית לרזולוציה של המסך - טבעי שזה נראה לך מפוקסל - הדרך להתמודד עם זה זה החלקות תמונה שמפעיל הנגן. ככל הנראה, הmedia player מפעיל אותם אוטומטית, בעוד שהאחרים - לא.בCRT יש החלקה טבעית בין הפיקסלים, לכן כנראה לא הרגשת זאת, חוץ מזה שאת הCRT כנראה הרצת על רזולוציה נמוכה הרבה יותר וגם המסך היה קטן יותר.
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים מחבר את ה CRT הרצתי על 1280X1024....תאכל להמליץ לי על נגן סרטים טוב,חוץ ממדיה פלייר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.