פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים הייאני רוצה לעשות אובר קלוקינג למעבד שלי, יש מיפרט בצד, אשמח לעזרה.בתודהרוני
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים למעבד שלך עושים OC בדיוק כמו לכל מעבד אחר. טרחת לקרוא את הסטיקי לפני שאתה שואל? אני מבין שלא.
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים מחבר הייכן קראתי, אבל אני שואל בכל זאת ,שם לא ממש מדגימים לגביי לוח האם שלי ספציפית, בכל זאת אני מבקש את עזרתך .רוני
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים אז מה שאתה בעצם שואל זה לא איך עושים אוברקולק למעבד שלך, אלא איך עושים אוברקלוק ללוח - נכון?חשבת לקרוא את המדריך של הלוח?
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים מחבר כן קארתי את הספר של הלוח, יש שם :cpu host clock control ברירת מיחדל שלו :disabled ,אני שמתי על enabled /יש גם : c.i.a.2 ברירת מיחדל שלו : disables. אני שמתי אותו על : racing ,לפי הספר זה עוד 11% .לאחר שמירת הביוס וכניסה למערכת , הפעלתי את ה3DMark Vantage וקיבלתי ניקוד של עוד 400 נקודות בCPU , האם זה בסדר?
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים מה שעשית בעצם זה אוברקלוק לפי פרופיל מוגדר מראש של הלוח. במרבית הלוחות יש כאלה, ומעבר לכך קיימת אפשרות לקבוע את כל הפרמטרים ידנית. זה יותר מורכב ודורש יותר הבנה, אך בסופו של דבר מאפשר להגיע לאוברקלוק יותר גדול / יציב. הכל שאלה של מה המטרה.
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים אתמול ראיתי את התוצהות שלך עם הכרטיס החדש...פדיחה.זה היה כל כך ברור שתגיע לכאן.בתור התחלה-הזיכרונות שלך יגבילו אותך ראשונים.
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים מחבר כן זה פדיחה , אבל אני מרוצה שהחלפתי את הכרטיס, יש שיפור בבנשמרק של LOST PLANET2 , עם ה9800HTX היה לי 45 FPSהיום עם הHD6850 קיבלתי 65 FPS ,
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.