עבור לתוכן

התיעצות לשדרוג מעבד. 800 ש"ח, עדיף פחות.

Featured Replies

פורסם

מפרט בצד.

black ops מקרטע אצלי גם בהגדרות הנמוכות ביותר ורזולוציה 600*800. כשהמשחק רץ ומקרטע, אני רואה שהמעבד על 100%.

במחשב נוסף שרץ על AMD II *3 445, וכרטיס המסך זהה, המשחק רץ חלק בהגדרות גבוהות יחסית (1280*720), צריכת מעבד לא עוברת את ה - 75%.

(גם ב - PES11, המעבד בזמן משחק סביב ה - 90%, ככה שאני חושש שהוא מיצה את עצמו.)

לכן הסקתי שהבעיה שלי היא המעבד.

חשבתי לשדרג, ויש לי כמה אופציות, רוצה להתיעץ איזה מהן עדיפה:

1. לשדרג מעבד ל -Q9XXX, עם עדיפות ליד שניה, או דרך מכר באינטל. עלות - כ - 650-900 ש"ח

2. לקנות מעבד AMD כדוגמת זה הרשום מעלה, (אולי קצת חזק ממנו) + לוח אם תומך AMD3 וגם DDR2 (כדי שלא אצטרך להחליף גם זכרונות). עלות משוערת כ - 500 ש"ח למעבד + 350 ש"ח ללוח אם.

3. המסקנה שלי שגויה, והמעבד לא מהווה צוואר בקבוק, אפשר למשוך איתו עוד, יש איזו בעיה ב - BLACK OPS שתתוקן בקרוב.

אז האם כדאי להחליף מעבד, ואם כן, איזה אופציה תהיה נכונה יותר, או שאולי יש כיוון אחר שאני לא חושב עליו?

פורסם

מעבדי דואל קור כבר הופכים להיות חלשים לגיימינג (ראה ערך MW2\BC2 וכמובן BO) וכמובן שצריך 4GB זיכרון כדי לשחק בBO בלי תקלות.

אפשר ללכת על משהו כזה (בהנחה שיש לך 4GB זיכרון)

AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1

₪389

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2058

Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1

₪287

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1541

סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪676

המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/

השקעה מינימלית בלוח שתומך בכל הטכנולוגיות החדשות וינצל את המעבד עד הסוף.

פורסם
  • מחבר

מבחינת ביצועים, לא עדיף להשקיע את ה - 700 ש"ח האלה במעבד אינטל Q9XXX?

פורסם

קודם כל, לדעתי הסיבה שאתה רואה 75% ניצול על הAMD זה בגלל שהוא תלת ליבתי והמשחק מנצל רק 2 ליבות (אני לא מכיר את המשחק, זה ניחוש מושכל). גם ככה, משחקים תמיד טוחנים את המעבד 100% (כתלות במספר הליבות שהם מנצלים). זה לא אומר שהמעבד הוא צוואר הבקבוק. יכול להיות שזה הכרטיס מסך, יכול להיות שעבר הרבה זמן מאז שפירמטת ווירוסים ורוגלות משתוללים אצלך חופשי.

לדעתי, עדיף אוברקלוק לFSB מ333 ל400, יביא אותך ל3.2 GHZ. במהירות הזאת כבר אין טעם לשדרג את המעבד כי בתושבת 775 אין מעבדים חזקים בהרבה. אם יש לך אפליקציה שמנצלת מעבד QUAD, אתה יכול לשדרג לסדרת Q9XXX, אבל גם ככה, רוב הסיכויים שמשהו אחר מגביל אותך.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

בינתים יצא עדכון ב - "סטים" , והמשחק בהחלט שחיק על הגדרות בינוניות.

מכיוון שזה המשחק היחיד שעשה לי בעיות עד היום, וכרגע הוא רץ בצורה סבירה, אני חושב שאדחה את השדרוג כמה חודשים, עד שיצאו הפלטפורמות החדשות של אינטל ו AMD

פורסם

פותח הדיון - המשחק מקרטע אצלך לא בגלל החומרה אלא בגלל בעיה שיש כרגע במשחק עצמו.

הוא מקרטע גם לאנשים עם I7 920.

מצד שני, יש אנשים עם מעבדים חלשים יותר שאצלהם הוא רץ חלק.

עשית OC למעבד שלך?

פורסם
  • מחבר

OC היא לא אופציה בשבילי.

המחשב שקט לגמרי היום, ואני לא רוצה מהירויות מאוורר גבוהות יותר. בבחירה בין שקט לביצועים, אני נשאר עם שקט.

פורסם

קודם כל, לדעתי הסיבה שאתה רואה 75% ניצול על הAMD זה בגלל שהוא תלת ליבתי והמשחק מנצל רק 2 ליבות (אני לא מכיר את המשחק, זה ניחוש מושכל). גם ככה, משחקים תמיד טוחנים את המעבד 100% (כתלות במספר הליבות שהם מנצלים). זה לא אומר שהמעבד הוא צוואר הבקבוק. יכול להיות שזה הכרטיס מסך, יכול להיות שעבר הרבה זמן מאז שפירמטת ווירוסים ורוגלות משתוללים אצלך חופשי.

לדעתי, עדיף אוברקלוק לFSB מ333 ל400, יביא אותך ל3.2 GHZ. במהירות הזאת כבר אין טעם לשדרג את המעבד כי בתושבת 775 אין מעבדים חזקים בהרבה. אם יש לך אפליקציה שמנצלת מעבד QUAD, אתה יכול לשדרג לסדרת Q9XXX, אבל גם ככה, רוב הסיכויים שמשהו אחר מגביל אותך.

אם הוא היה מנצל שתי ליבות המעבד היה על 66.6%

פורסם

אם כבר אז 66.666666666666666666666667%

או שאולי יש עוד משהו ברקע/עוד threads של המשחק שלא מקבלים הרבה זמן מהscheduler.

פורסם

מניסיון אצלי על הפנום המשושה

BO משתמש לי בכל הליבות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים