עבור לתוכן

מחפש הכרעה בין 660/i5 750 ו-i7 860

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להרכיב מחשב שייעודו בעיקר משחקים אך גם גרפיקה פה ושם כאשר הכוונה המרכזית היא לא להחליף\לשדרג אותו בשנתיים הקרובות.

אני שואל ספציפית על המעבדים 661/660/i5 750 ו-930/i7 860 כי קיבלתי הצעה ספציפית עבורם במחירים טובים מאוד כאשר המעבדים מאותה סידרה עולים כמעט אותו הדבר וה-i7 עולים בערך 150 ש"ח יותר מה-i5.

אשמח גם לשמוע נימוק מקוצר להדיוטות מה העדיפות של מעבד אחד על פני השני והאם הוא שווה תוספת של 150 ש"ח.

בנוסף יש לציין שקיבלתי גם הצעה טובה על לוח אם של אינטל - DH55TC. למיטב הבנ תי רכישתו פוסלת את הi7 930 מכיוון שמדובר בחיבור אחר. אשמח לחוות דעת מאוד כללית לגבי לוח האם המדובר.

תודה מראש!

פורסם

בשביל משחקים וגרפיקה אין טעם לקחת את ה-660/1. הם בעלי שתי ליבות + ליבה גרפית שלא תספיק למשחקים וגרפיקה רצינית.

אז נשארנו עם 7xx לעומת 8xx. כולם עם 4 ליבות. יש בינהם הבדל מסויים, אבל לא בטוח שהוא שווה את המחיר.

ואם מדברים על 9xx, אז מתוכם רק ה-EXTREME באמת מוביל בפער משמעותי על הקודמים, אבל הוא עולה כמעט 5000 ש"ח לבדו.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

מה לגבי לוח האם? הוא שווה משהו או שעדיף לי לקנות משהו זול אחר כדוגמאת ה-GA-H55M-D2H?

פורסם

תודה רבה!

מה לגבי לוח האם? הוא שווה משהו או שעדיף לי לקנות משהו זול אחר כדוגמאת ה-GA-H55M-D2H?

בד"כ מייעצים לקנות את הלוח הכי זול שעונה לצרכים מבחינת כרטיסים/יציאות.

אני הייתי מעדיף לקנות לוח עם SATA 6Gb/sec ו-USB3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים