פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים אני רוצה רמקולים 2.1 איכותיים למוזיקה איכותית בתקציב של עד 700 שקל עם אפשרות חריגה של 100 אם מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים טובים זה ממש יעזור לי
פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים מחבר הרמקולים באלא לא יהיו יותר מידי עוצמתיים לחדר 2מטרX2 מטר?מה הגודל שלהם?
פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים 2 מטר על 2 מטר? אתה גר בתוך קופסת שימורים?סליחה על ההתבטאות - זה פשוט חדר מאוד קטן.
פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים אני רציני - לא התבלבלת או משהו?אם לא טעית, תביא את ה X13 בלחץ - יותר מזה ותקבל גלים עומדים שיעשו לך רק סלט בסאונד.
פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים מחבר זה לא הגודל של החדר אבל הרמקולים הם פשוט ענקיים ואני מחפש אותם למחשב אז אני שואל אם זה לא יהיה חזק מידי אם אני ישים את זה על השולחן שלי מול הפרצוף?
פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים אם אתה רוצה בחריגה קטנה .. תיקח את אלו - http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8327 סוף הדרך של רמקולים חבר שלי קנה כאלו לחדר של 2X3 ( כן חדר פצפון ) .. שומעים פיצוץ ( רק למקם את הרמקולים ואפשרי גם לארגן תוכנת אקולייזר ולשחק עם זה אתה תשמע פיגוז ) ואתה תהנה חבל"ז . רמקולים עוצמתיים , באס עמוק ונעים לאוזן , טוויטר חזק לא צורם .. אפשר להעמיד אותם על משטח גבס , או רצוי על הרצפה . מגיעים עם שלט וצג חיווי אנלוגי ( הגברה פנימית כמובן ) . עד 1K לדעתי כדאי סטריאו מאשר 5.1 צעצוע... בגלל זה ההמלצה לך היא על אלו . בהצלחה ..
פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים זה סבבה (לסולו6).כל עוד הרמקולים יהיו במרחק של מטר וחצי אחד מן השני, ותשב במרחק של כ 50 ס"מ מהם, אז הכל בסדר.
פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים הסולו 7 לא מתאימים לחדרים קטנים, אם יש לך חדר בגודל של סלון אז לך על הסולו 7אבל הסולו 6 הרבה יותר מדוייקים וגם מתאימים לחדרים קטנים יותר.לי יש את הסולו 6 ואני מאוד מרורצה מהם, למרות שלפעמים מרגיש שהבאס עושה האד קצת אבל עדיין זה לא כזה מפריע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.