עבור לתוכן

בעיה באל פסק של Advice

Featured Replies

פורסם

יש לי אל פסק חדש של Advice מדגם PR750

לאל פסק יש חיבור COM למחשב לניטור של המתחים ומצב הבטריה

הבעיה שלי היא כאשר אני מנתק את האל פסק מהחשמל ה-Battary level ישר קופץ ל-60 אחוז ומשם מתחיל לרד בקפיצות של 2 אחוז.

למישהו יש אל פסק של אותה חברה ויכול לבדוק אם גם אצלו זה ככה או שיש לי תקלה באל פסק?

פורסם

שלחת את גלוית הרישום לאדוייס ?

כשאני שלחתי את שלי גיליתי בטלפון איתם שהאל פסק עמד שנתיים במחסן של המפיץ ממנו רכשתי את האל פסק וזה לא יכול להיות לטובת הסוללה.

אצלי קורת אותה תופעה בדיוק ואני לא יודע אם היא באמת עומדת למות או שהמדידה לא נכונה, אולי פעם אני אנסה את זה עם כמה מנורות במקום המחשב.

(אגב אותו דגם בדיוק PR750).

פורסם
  • מחבר

לא שלחתי את הגלויה

דיברתי איתם בטלפון, הם רשמו את הפרטים ואמרו שאין צורך לשלוח.

בכל מקרה דיברתי איתם היום לגבי זה, הבן אדם הראשון שדיבר איתו אמר לי שיכול להיות שזה בעיה בגירסה (הורדתי את החדשה 2.71) והעביר אותי למי שאחראי על הפיתוח שאמר שהתוכנה ממש לא מדוייקת וזה רק קנה מידה. הוא הציע לי לבדוק פשוט כמה זמן האל פסק מחזיק, ב-38% שימוש (רק מארז בלי ציוד הקפי ובלי מסך) הוא טוען שזה צריך להחזיק 15 דקות, מחר נריץ ניסוי.

דרך אגב שיחקת קצת עם התוכנה? שמתי לב שאם אין חמשל התוכנה תכבה את הוינדוס תוך 300 שניות בכל מקרה, יש אפשרות לגרום לה לכבות רק כשאין בטריה?

חשבתי אולי לשים low battary shutdown = 1 sec and line fail shutdown = 9999999sec וככה אולי הוא יכבה רק כשאין בטריה אבל עוד לא היה לי זמן להתעסק עם זה.

פורסם
  • מחבר

הרצתי עכשיו בדיקה

מיד כשניתקתי אותו זה קפץ ל-50 אחוז ואחרי משהו כמו 7 דקות הוא התחיל לצפצף מהר מה שמעיד שהבטריה נמוכה. אני רק על 38% load.

משהו בהחלט חשוד פה זה אמור להחזיק לפחות 15 דקות.

פורסם

עכשיו היתה הפסקת חשמל, הוא מחזיק בקושי 10 דקות בלי המסך.

אני חייב לומר שכל אל פסק שראיתי עד היום עושה את זה, לדתי הם פשוט מגזימים בהערכות שלהם.

צריך לפרק את הסוללה המצחיקה הזו ולשים סוללה קטנה של רכב במקום.

פורסם
  • מחבר

10 דקות זה עד שהוא כיבה את המחשב מסודר או 10 דקות זה עד שהמחשב פשוט קרס בגלל שהוא לא קיבל חשמל?

אצלי 7 דקות לקח עד שהתוכנה התריעה על בטריה נמוכה (וכך גם הצפצופים של האל פסק) ורצתה לכבות את המחשב. במצב הזה כבר חיברתי את החשמל חזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים