עבור לתוכן

Samsung Tab מישהו? מעוניין לקנות ולא רואה חוו"ד כאן..

Featured Replies

פורסם

שלום :)

עשיתי חיפוש קצר, ולא מצאתי איזשהו תראד על המכשיר הנ"ל אלא רק כמה הודעות..

המכשיר מוצע בסלקום בתשלום של 90 ש"ח לחודש כולל 2GB גלישה וכו' (ללא שיחות וידאו), עכשיו אני בחור שלא אוהב לקנות מסלקום כלום (או במילה אחרת - להתחייב)

והכל אני קונה פרטי כמו ה HD+HD2 שיש ברשותי.

אבל לפני הקנייה אני פשוט מעוניין לדעת, האם המכשיר הזה שווה? עדיף על IPAD? אני לא אוהב את אפל, אף פעם לא אהבתי את העניין שהכל אצלם סגור, ומצד שני הטאבלט של סמסונג הוא פשוט מחשב קטן. אני מתאר לעצמי שבסמסונג אפשר להתקין כל דבר שרוצים שמתאים לאנדרויד, לא כמו בIPAD שם הכל זה רק של APPLE?

אם למישהו יש נסיון אישי, בעל מכשיר כזה אני אשמח לחוו"ד!

את הIPAD כבר ראיתי והשתמשתי והוא נחמד לגמרי, אבל עדיין מרגיש שמשהו חסר, מעבר לזה שהוא פשוט ענק ולא ניתן לסחיבה, ה 7 אינץ' של הסמסונג נראה לי הרבה יותר עדיף (אני כבר מסתובב עם 4.3 אינץ בכיס של HTC :P )

מה אתם אומרים? יש טעם?

תודה רבה :)

• תגובות 53
  • צפיות 11.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תמיד פקפקתי בהמלצות שלהם..

אתה ממליץ? אני ממש חושב על לקנות את זה... :P

פורסם

אני מתעניין מה אפשר לעשות עם הדברים האלה ? זה חפיץ חסר שימוש לחלוטין.

הרי למשחקים אתה לא קונה את זה... לתוכנות לא צריך את זה כי יש מכשירים עם אנדרואיד, כמחשב זה עדיין מעאפן כי יש סמארטפונים עם אותה עבודה ב4.5 אינץ' ועדיין אי אפשר להחליף WIN7.

כקורא ספרים זה גם מעאפן יחסית לE-INK.

כנגן מוזיקה אתה לא תשתמש בזה, וכנגן סרטים - בוא נגיד שאתה לא תהנה מHD לא על זה ולא על הHD2 שלך.

ניידות - הם ניידים הרבה פחות מLAPTOP או נטבוק. תנסה לרוץ עם הסמסונג הזה בתיק ואני מבטיח לך שהמסך שלו מנופץ אחרי שבועיים.

זה נשרט ונשבר כי הכל שם זכוכית. והזגג המקומי לא יתקן לך את זה.

מבחינת מחיר - הדברים האלה עולים בערך כמו LAPTOP 13 עם מעבד i5 ו4 ג'יגה ראם, עם כרטיס מסך גיימינג סדרה 5 של ATI, כך שלשלם מעל 1000 שקל למכשיר שברירי ופלסטיקי עם מעבד 1000 גהץ' וכמה מגות של ראם שבקושי מריץ ANGRY BIRDS שוב נראה כמו FAIL.

מבחינה פסיכולוגית - להוציא את הדבר הזה בציבור היה גורם לביצים שלי לרעוד. למעשה אם אתה תתחיל למשש את זה בציבור יש סיכוי גדול שבן אדם עם פטיש יבוא וידפוק לך את האשכים עקב עבירה על חוקי גברים בלתי כתובים. ;D

מבחינת מצב השוק - הדברים האלה רק התחילו לצאת וכנראה ששבוע אחרי הקניה אתה תתבאס כי יצא משהו פי 2 יותר חזק בחצי מחיר.

לפטופים למשל עדיין יוצאים ושום דבר משמעותי לא השתנה מלפני שנתיים או שלוש- השימוש לרוב האנשים הוא אותו שימוש.

אפשר לתרץ הכל, השאלה עד כמה מטופש התירוץ נשמע.

אשמח לשמוע למה אנשים צריכים את הטאבלטים האלה מעבר לטכנולוגיה וכו'.

השאלה הכי גדולה שלי היא - למה לעזאזל זה עולה יותר מ200 דולר ?

לדעתי - אם אתה צריך אינטרנט CASUAL פה ושם כשאתה לא בבית - HD2 עם רום אנדרואיד מספיק.

אם אתה צריך שימוש אינטרנט מחוץ לבית בצורה כבדה משום מה (ואולי 0.11 אחוז ממשתמשי המחשבים בעולם צריכים) - לפטופ עושה את העבודה בצורה הטובה ביותר

פורסם

לדעתי גם אם תקנה דרך סלקום רק סים נוסף הם יחייבו אותך לשלוש שנים בלי קשר.

פורסם
  • מחבר

hip50 תמצת לי את הנושא הזה דיי טוב ....חחח...

האמת שסים אני לא צריך יש לי כבר אחד אז נראה לי שאפשר לוותר על הקטע של הסים...

סביר להניח שאם אני יקנה או היתי קונה את המכשיר זה היה בצורה פרטית ולא מסלקום כי אם יש משהו שאני שונא זה התחייבות..גם ככה יש לי סים של DATA לגלישה חופשית דרך סלקום אז אני יכול לחבר אותו לסמסונג, לא? או שאין לו חיבור כזה אלא רק דרך סלקום? (או USB וזה פותר תבעיה)

פורסם

נראה לי שכל שידוך של מיני-טאב לחברה סלולרית גורע.

מיני-טאב אמור לגלוש דרך WIFI ולא דרך רשת סלולרית. ניראה שסמסונג מנסה בכוח לקשור

אותך לחברות טלפון סלולרית וזו סיבה טובה לפסול את המכשיר (אם אתה חושב שתצליח להתחכם

אתה עלול לגלות שבלי משים אתה מחוייב לשלם לחברת טלפון סלורית, הם יתחכמו יותר ממך).

מיני-טאב זה משהו כמו נטבוק, ללא צורך בהקלדה ארוכה. כלומר משמש למטרות הבאות:

נגן מדיה (סרטים, מוסיקה, תמונות), קורא טקסטים מסובכים, מאפשר גלישה באינטרנט דרך WIFI בעיקר.

לא מבין את אילו שמתעקשים להריץ עליו משחקים, זו פלטפורמה קטנה מדי.

בעיקרון אפשר לראות על מיני-טאב סרטים באיכות גבוהה למדי, אבל זה רק ברמת העיקרון,

לא בטוח שזה מיושם היטב (צריך מעבד יעודי לניגון סרטים ונידרשת תאורה חזקה לצפיה מחוץ לבית).

מיני-טאב חייב להיות נייד (אם כי ניידות בתוך הבית ולא מחוצה לו עשויה לבוא בחשבון).

בנוסף, יש לי רושם שמיני-פאד ללא אפשרות נוחה וזולה להחלפת סוללה יהיה יקר מאוד לתחזוקה,

שכן סוללה מתבלית לאחר (נאמר) 500-1000 טעינות.

הבעיה כרגע היא שפרט ל- IPAD אין כרגע שום הצעה טובה. תצטרך כנראה לחכות שנה-שנתיים

עד שיהיו הצעות טובות (מבחינת מחיר, מבחינת ניידות לרבות קופסת מגן).

פורסם

זה נשרט ונשבר כי הכל שם זכוכית. והזגג המקומי לא יתקן לך את זה.

דווקא לא, זה gorilla glass.

פורסם

gorilla glass או לא ,היו לא מעט דיווחים על זכוכית שנשברת באיפון 4 ,שהיא gorilla glass ,כמעט הפלתי את האיפון 4 שלי כמה פעמים ,מקווה שזה לא יחזור שוב ...

פורסם

תריץ חיפוש על droid scratch test ביוטיוב ותראה שזה עושה עבודה מאד יפה בתנאים סבירים.

פורסם

ברוב המקומות בעולם אפשר לקנות גם ללא שום שידוך לחברה סלולרית.

מי שרוצה להוסיף יכולת 3G צריך לסגור הסכם מול החברה הסלולרית, וגם במקרה הגרוע ביותר הם לא יכולים לחייב ליותר מאשר 18 חודש.

בכלאופן, אני אמור לקבל את שלי עוד יומיים, אני מעריך ששבוע אח"כ אעלה את הרשמים שלי.

בנוסף, יש גם לא מעט סקירות ברחבי הרשת.

פורסם

תריץ חיפוש על droid scratch test ביוטיוב ותראה שזה עושה עבודה מאד יפה בתנאים סבירים.

אתה מבלבל בין שתי תכונות שונות: "הישרטות" ו"שבירות".

לא רק שהתכונות הללו שונות אלא שבדרך כלל יש ביניהן _קונפליקט_:

כדי לעשות חומר שריט ל-"לא שריט" מוסיפים לו חומרים שמקשיחים

את החומר, בדרך כלל הוספת חומרים אילו הופכים את החומר ליותר פריך (כלומר יותר "שביר")..

פורסם

את החומר, בדרך כלל הוספת חומרים אילו הופכים את החומר ליותר פריך (כלומר יותר "שביר")..

זה נכון ,גם את האיפון 4 קשה לשרוט ,אני חושב שרוב השריטות האלה הקטנות הם שריטות בציפוי ש"מונע" טביעות אצבע ולא בזכוכית עצמה ...

אבל לא משנה מה תוסיף לזכוכית ,היא תשבר / תתנפץ בסופו של דבר ...

פורסם
  • מחבר

שמעו אם אני קונה דבר כזה מן הסתם שזה לא הולך איתי לכל מקום ויהיה בתוך קייס מיוחד שיגן עליו..בתקווה שלא יקרה לזה משהו חח.

אגב הציפוי המגן שריטות כביכול לא מונע ב 100 אחוז, כבר גילתי על ה HD2 שלי שריטה קנה שהיא לא בדיוק על המסך, אלא כנראה על הציפוי, לא מרגישים וגם כמעט לא רואים רק באור חלש מאוד כשהשריטה מחזירה אור בקטנה, מזל שזה בפינה ליד המקשים ולא על התצוגה, אז למדתי תלקח ושמתי מגן מסך... :P

פורסם

אוקי, אז תמצא את הוידאו של הרובה איירסופט (CO2) שיורה שלושה כדורים עליו P:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים