עבור לתוכן

מחשב נכבה מיידית לאחר תחזוקה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אתמול ביצעתי מעט תחזוקה למחשב הישן שלי (המחשב הישן ב"מפרט מחשב" שבלינק בצד). קצת ניקוי, מריחת משחה טרמית (לפי המדריך באתר) והחלפת ספק (בחזק יותר).

כשהדלקתי אותו אז הוא נכבה לי לאחר כמה שניות. ניסיתי כמה פעמים והתופעה חזרה על עצמה.

החלטתי להחזיר את הספק הישן, אך ללא הועיל, המחשב עדיין נכבה מספר שניות לאחר ההפעלה (לפעמים לאחר 2-3 שניות ולפעמים אחרי 10-15 כבר כרואים את הלוגו של Windows).

יש למישהו מושג מה זה יכול להיות (אני מקווה שלא הלך לי הלוח כי לפני כחודש התחילה תופעה דומה במחשב של חבר ובסופו של דבר הלך לו לוח האם למרות שאצלו היה ניתן בוודאות לזהות קבלים שרופים ואצלי לא, אולי מעט נפוחים אבל לא שרופים).

פורסם

שלום hotshot

מספר שאלות:

כמה זמן המחשב לא עבד?

בעת הדלקת המחשב , האם ישנם צפצופים כלשהם?

האם כל המאווררים עובדים באופן תקין בעת ההדלקה?

המשך גלישה מהנה,

לוטם בזק בינלאומי

פורסם
  • מחבר

המחשב עבד כל הזמן, הייתה לא תופעה שהוא היה נכבה בעומס גבוה יחסית (אם זה בגלל טמפ' או ספק יחסית חלש), אם לא הייתי עושה איתו כלום הוא היה עובד רצוף גם כמה ימים בלי להיכבות. בכל מקרה החלטתי לבצע לו קצת תחזוקה.

כעת לאחר התחזוקה הוא נכבה לי, אין שום צפצופים, נראה שהוא עולה רגיל ופשוט נכבה לאחר 3-15 שניות, וכל המאווררים עובדים (שני מאווררים די פשוטים של מארז מעאפן).

פורסם

יכול להיות שרשום עליו 400 ובקושי יש בו 250 ,

הבנתי שיכול להיות תלוי בחברה, איזה חברה הספק שלך?

תשאל עליו בפורום ספקים.

פורסם
  • מחבר

הספק שיש לי הוא 350W של EZCOOL, עד כמה שהבנתי הוא טוב. הספק שרציתי להחליף אליה הוא 480W ולדעתי הוא של MSI, הגעתי לזה רק דרך המודל שרשום עליו, הוא אמור להיות לא משהו כי הוא פורק ממחשב שנקנה בחבילה שהציעו לאבא שלי בחנות. גם ממה שראיתי הוא מוציא זרמים נמוכים יותר מהספק שלי, אבל אמרתי שלנסות לא יזיק ומסתבר שטעיתי :-\.

פורסם

יש מצב, יש חברות שמפרסמות בספק שהוא 500W ובפועל הוא חצי מיזה,

במחשב הישן גם הלך לי ספק אחרי מספר שנים הוא עושה את שלו אים זה שהוא חלש או תקול ועומד למות,

תנסה ספק אחר אים יש לך בבית במידה ולא רק אים תקנה ספק איכותי תוכל לדעת.

על הספק המדובר 480W אני לא מכיר אז אני לא יכול לייעץ לך בגלל זה אמרתי לך שעדיף לשאול בפורום ספקים.

פורסם

שוב שלום hotshot

מומלץ לבדוק שישנה סירקולציית אוויר .

שאחד המאווררים מכניס אוויר ואחד מוציא.

המשך גלישה מהנה,

לוטם בזק בינלאומי

פורסם
  • מחבר

שוב שלום hotshot

מומלץ לבדוק שישנה סירקולציית אוויר .

שאחד המאווררים מכניס אוויר ואחד מוציא.

תודה על ההתייחסות אבל לא נראה לי שזו הבעייה, זה קורה גם כשהמארז פתוח לגמרי

פורסם

תרשום את הדגם של הספק החדש.

פורסם
  • מחבר

LC-8500BTX , אבל הבעייה עכשיו היא שהמכשב נכבה לי כל הזמן כך שאני לא יודע אם זה כבר יעזור.

פורסם

תוציא את הבטריה מלוח האם ותחזיר. אם אתה לא יודע על מה אני מדבר - זה נראה בערך כך:

remove-battery.jpg

פורסם

אני מאמין שזה הספק המדובר:

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=LC-8500BTX

לפי המחיר המצחיק שלו היתי אומר שכמעת בוודאות הבעיה היא בספק,

חברות טובות/ממוצעות ספק של 300W יקר פי 2.

אים אתה רוצה לדעת מה ההספק האמיתי שלו תכנס לפורום ספקים בטוח יש שם כמה מומחים לספקים,

יכול להיות שאני טועה.

פורסם
  • מחבר

תוציא את הבטריה מלוח האם ותחזיר. אם אתה לא יודע על מה אני מדבר - זה נראה בערך כך:

זו הבטרייה של ה-BIOS, לא? למה זה קשור? הרי ניקיתי את המחשב וניסיתי ספק חלופי. עד כמה שאני יודע זה ימחוק לי את הגדרות ה-BIOS ואצטרך להגדיר דברים מחדש (ואני לא בטוח שאני סגור על הכל).

פורסם

יכול להיות שהקירור לא יושב טוב על המעבד והוא מתחמם בטיל ומכבה את הלוח ?

פורסם

תבדוק באמת טמפרטורה ב HWMonitor בנוסף תבדוק עים אותה תוכנה אים המאווררים עובדים כמו שצריך

והספק חשמל, תעלה תמונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים