פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים המחשב מחברת HP רשום לו על המסך G60במדבקות קשום AMD TURION X2 VISTAWI FR משהו ALTEC LANSIN מעל המקלדת (חברת רמקולים)יש עינית על המסף של מצלמה המחשב שחור כולו עם מקלדת כסופה יש למישהו מושג איזה דגם זה או לפחות אינדיקציה על המחיר?אני רוצה לדעת אם שווה לתקןאני חושב שהלכה לו מנורת מסך כי רואים הכל אבל מאוד חשוך יש למישהו מושג כמה עולה לתקן את זהאו אם אפשר לתקן לבד בבית (יש לי ידע בדברים כאלה רק צריך לקנות את החלק ולא יודע איזה מדריכים יעזרו)
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים אין לי הרבה מושג לגבי סוג המחשב כי אני לא ממש מתמצאאבל בקשר למסך תלחץ למטה איפה שהחיבור של החשמל ליד הווליום ואז שם יש לך אפשרות להגברת בהירות המסך אוBRIGHTNESS באנגלית, מקווה שזה יעזור לך.
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים מחבר יש F7 ו F8 עם סימן של שמש עליהם כאילו בהירות משהו ניסיתי ולא עובד אני כמעט בטוח שזה מנורת מסך כי רואים הכל רק חשוך מאודעוד אנשים בבקשה?
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים אתה צריך ללחוץ על ה F8 וה 7 יחד עם כפתור שליד ה CTRL, רשום עליו FN בתוך קוביה כזו קטנה...זה בין ה CTRL לבין הכפתור של הוינדוס מצד שמאל.
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים מחבר כן אחי תודה אבל זה לא עוזר ניסיתי כברהדגם זה HP G60 243CL בדקתי יש למשיהו מושג מה המחיר שלו בארץ כיום?שאני ידע אם שווה להשקיע עליו תיקון ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.