עבור לתוכן

כרטיס מסך ל CIV5 ב 300-500 שח

Featured Replies

פורסם

המחשב נקנה במקור לצרכי עבודה, אבל מי ציפה שיוציאו את CIV5 (טוב, היה אפשר לצפות את זה).

הבעיה כעת כי אינו מצליח להציג מפות גדולות עם הרבה יחידות עליהן (התצוגה מקוטעת ואיטית מאוד), גם בהגדרות מינימליות.

אין צורך להריץ את המשחק בהגדרות גבוהות, אסתפק בתמונה זורמת ותגובה מהירה.

המפרט:

Giga H55M-UD2H

Intel Core i5 650 - integrated graphics

DDR3 4Gb

ספק 500W אינטגרלי של Antec.

כדי להקשות קצת על העניינים:

אני משתמש בשני מסכי "17 כך שכרטיס המסך צריך או לתמוך בשני מסכים או לא לבטל את יציאות ה Integrated graphics של הלוח.

רצוי שלא יבטל גם את יציאת ה HDMI של הלוח.

תודה מראש.

פורסם

ברוב הגדול של לוחות עם גרפיקה מובנית אין לך אפשרות לעבוד ביחד עם ה ONBOARD.G וגם עם כ.מ - ברגע שמזוהה כ.מ בPCIE כל הגרפיקה המובנית מתבטלת!

(כמה שאני יודע ומכיר מנסיון..)

בתקציב של עד 500 היתי הולך על ה 5670HD ! כרטיס מצויין וזול !

* אני לא בטוח עד כמה אפשר לעבוד איתו על שני מסכים (שלכל אחד תמונה שונה...)

* אם צריך את אותה התמונה יש מפצל חיצוני

פורסם
  • מחבר

ברוב הגדול של לוחות עם גרפיקה מובנית אין לך אפשרות לעבוד ביחד עם ה ONBOARD.G וגם עם כ.מ - ברגע שמזוהה כ.מ בPCIE כל הגרפיקה המובנית מתבטלת!

(כמה שאני יודע ומכיר מנסיון..)

תשובה מצערת...

בתקציב של עד 500 היתי הולך על ה 5670HD ! כרטיס מצויין וזול !

* אני לא בטוח עד כמה אפשר לעבוד איתו על שני מסכים (שלכל אחד תמונה שונה...)

* אם צריך את אותה התמונה יש מפצל חיצוני

הדרישה העיקרית (לפני שמשחקים משחקים) היא לעבוד עם extended desktop - זאת לא דרישה כבדה, אבל דורשת חומרה בסיסית מתאימה.

נראה שיש לכרטיס יציאת HDMI - אם למישהו יש נסיון בחיבור שני מסכים לכרטיס אשמח לשמוע.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

האם יש משמעות לרכישת כרטיס עם 1Gb לעומת ה 512Mb?

פורסם

ה - HD5670 לא משתלם במיוחד.

ב - 300 ש"ח יש לך 9600GT שאמנם חלש ממנו אבל זול יותר ונותן תמורה טובה יותר למחיר.

וב - 490 ש"ח יש לך GTS 250 שחזק יותר ועולה אותו הדבר.

פורסם

ב - 300 ש"ח יש לך 9600GT שאמנם חלש ממנו אבל זול יותר ונותן תמורה טובה יותר למחיר.

לגבי ה9600GT כבר אין ב300 ש"ח הכי זול 400 ש"ח.

Axle Geforce 9600GT 512MB DDR3 ב400ש"ח

http://www.kingpc.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1467

אם אתה מעדיף לקנות אותו מחנות יותר מוכרת אז יש Forsa GeForce 9600GT 1GB GDDR3 ב438ש"ח בRSM

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1071

ובקשר לזה

אם למישהו יש נסיון בחיבור שני מסכים לכרטיס אשמח לשמוע.

אני מחובר לשני מסכים עם ה9600GT(זה מאוד פשוט) בכרטיס שלי יש 2 חיבורי DVI את הטלויזיה חיברתי בכבל DVI לHDMI ואת המסך מחשב בDVI לDVI אחר כך אתה מדליק את המחשב(אתה מחבר את הכבלים שהמחשב כבוי) ואז קליק ימני על שולחן העבודה בWindows 7 לאחר מכן תלחץ על "רזולוציית מסך" ואיפה שכתוב "צג" תבחר מסך שיהיה המסך הראשי(למשל שתפעיל משחק הוא יפתח רק במסך הראשי מכיוון שאתה רוצה ששני המסכים יהיו מסך אחד - שולחן עבודה מורחב) ואיפה שכתוב "צגים מרובים" תבחר ב"הרחב צגים אלה" לגבי ה"רזולוציה" אתה בוחר את הרזולוציה של המסך הראשי ו"כיוון" אתה בוחר לרוחב.

דרך אגב יש גם קיצור מקשים במקלת אבל עדיף להשתמש בו אחרי שאתה מגדיר, הקיצור הוא

כפתור הWindows+P

פורסם

9600GT ב - 400 ש"ח זה לא משתלם, עדיף כבר ללכת על ה - GTS 250 שהצעתי.

כן.

פורסם
  • מחבר

נרכש. תודה דניס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים