עבור לתוכן

דיון קצת שונה דיון על ה310M של הנווידה -כולל רשמים שלי

Featured Replies

פורסם

טוב הרבה פה אוהבים לדבר על הכרטיסים על "סטרואידים" ואני רוצה לדבר על משהו קצת שונה

לא מזמן אחי רכש מחשב ניד -סך הכל הרוב טוב אבל הכרטיס מסך די חלש כי זה לא מיועד למשחקים גם ככה

בכל מקרה מעבד I5 ו4 גיגה זיכרון

הכרטיס מסך 310M של הנווידה להבנתי תומך DX10.1

ניסיתי להריץ אליו אמולטור של הN64 -פעל מצוין נו טוב לא חוכמה

ניסיתי להריץ דמו של FIFA 2010 (לא בדקתי הגדרות ושכחתי שהחדש זה 2011

בכל מקרה פעל בסדר גמור ושחיק לחלוטין (לא לזונות גרפיקה )

היום טחנתי אליו את STAR WARS TFA2 או איך שקוראים לו -בהתחלה פעל לאט מידי למאן האמת -המשחק הזה יחסית כבד והמשחק רץ לאט גם בהגדרות נמוכות

בכל מקרה שיניתי את הרזולוציה ל800X600 במשחק (דרך אגב חיברתי למסך הגדול אז יש לו אופסקל )

ואז הוספתי בהגדרות תאורה דינמית -המשחק פעל שחיק לחלוטין וניראה מספיק טוב לא לקלקל את החוויה

רק בחלקים באמת עמוסים המשחק זרם איטי אבל לא משהו שפוגע בחוויה יותר מידי

אני עדין רוצה לנסות אמולטורים נוספים -אבל סך הכל לכרטיס ש"לא מתאים למשחקים " הוא דווקה נחמד

נכון יש משחקים שלא ירוצו טוב כי מה לעשות זה דרג נמוך וההגדרות במשחקים כבדים שכן ירוצו בסדר יהיו על נמוכות

אבל בסך הכל אני מרוצה

אפשר להנות מהכרטיס במיוחד שמחברים את הלפטופ למסך גדול ומקבלים חוויה דומה לקונסולה (חיברתי גימפאד )

אני לא ממליץ אליו למי שמחפש לפטופ למשחקים -אבל למי שיש כבר או מחפש לפטופ תקציבי הכרטיס עם המפרט האחר מאוזן יריץ הרבה משחקים בצורה שחיקה

פורסם
  • מחבר

dj-ElectriC רציתי להבדוק עם כרטיס כזה יכול להריץ משחקים בצורה שחיקה -וכן הוא יכול

זאת אומרת לא כל משחק אבל הרבה משחקים

ואתה לא בדיוק קונה אותו הוא מגיע עם הרבה לפטופים אני חושב שגם אפל משתמשת בו בהרבה מהלפטופים שלה

אז נכון הגדרות ורזולוציה נמוכה במשחקים כבדים

אבל שאתה מחבר למסך גדול (מדבר על טלוויזית HD ) פחות שמים לב לבעיות בגרפיקה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים