פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים שלום, אני בדרך כלל לא טיפוס שמפרסם שאלות בפורומים, אני תמיד עושה מחקר לפני ומנסה להגיע לפיתרון בעצמי, אבל הפעם הנושא באמת סיבך אותי ואני פשוט לא מצליח. יש לנו בבית ראוטר של הוט (יש לנו חבילת טריפל), הראוטר הוא Ambit U10C019, חלק מהמחשבים בבית מתחברים אלחוטית עם קליטה טובה, עוד אחד מחובר ישירות עם כבל, ואני מחובר אלחוטית עם קליטה גרועה. עכשיו יש לנו עוד ראוטר של בזק (לא מחובר כרגע) של D-link 2650U, הבנתי שאפשר להגדיר אותו שיהיה שמגביר אות של הראוטר השני, וככה למקם אותו בין המחשב שלי לראוטר של הוט שתיהיה לי קליטה יותר טובה. לפי מה שקראתי עליו הוא תומך ב-WSP, פשוט כל המושגים כבר סיבכו אותי, אני לא יודע אם אני צריך להגדיר אותו כ-Repeater, כ-Access Point, לעשות Wireless Bridge, או שפשוט כל זה מתקשר אחד לשני. אני רוצה שהוא יתחבר אלחוטית לראוטר של הוט, יגביר את האות אליי, ואני אתחבר אליו אלחוטית, שבעצם הדבר היחיד שיהיה מחובר אליו פיזית זה כבל חשמל, זה אפשרי ? ואם לא, אז אולי שהוא יתחבר לראוטר של הוט אלחוטית ואני אתחבר אליו עם כבל, בכל מקרה אשמח לדעת אם יש הבדל בהגדרות. אין לי בעיה של גישה למסך ההגדרות של שני הראוטרים, רק אם מישהו יוכל להסביר לי בדיוק מה לעשות אני אהיה אסיר תודה תודה לעוזרים !
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים מחבר אני רוצה שהוא יתחבר אלחוטית לראוטר של הוט, יגביר את האות אליי, ואני אתחבר אליו אלחוטית, שבעצם הדבר היחיד שיהיה מחובר אליופיזית זה כבל חשמל, זה אפשרי ? ואם לא, אז אולי שהוא יתחבר לראוטר של הוט אלחוטית ואני אתחבר אליו עם כבל,בכל מקרה אשמח לדעת אם יש הבדל בהגדרות.בין שני הנתבים בכל מקרה אלחוטית. ביני לבין הנתב המגביר עוד לא החלטתי- אשמח אם תסביר לי איך אלחוטית, ואם יש הבדל כשזה עם כבל.
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים קראת את המדריך הזה? http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים מחבר קראת את המדריך הזה? http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htmכן, קראתי את המדריך הזה אבל הוא כללי מידי ולזה התכוונתי שהסתבכתי, אני לא מבין משםאיזה הגדרות אני צריך בדיוק לשנות ובאיזה ראוטר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.