פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים החלטנו לקנות את כרטיס המסך ati radeon 6850 1 gb, לאחר בצוע ההזמנה הודיעו לנו ב-RSM שאין להם את הPower Color והציעו לנו במקומו את ה-HIS באותו המחיר. האם יש הבדל ביניהם או שאפשר להסכים להחלפה בלב שלם?
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים לגבי איכות, איך שהמוצר בנויי ואפשרויות OC זהה, אבל הסטיקר שונה (אם זה משנה לך) והאחריות שונה.
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים איך האחריות שונה? 3 שנים לשניהם. כמו שנאמר, אפשר ללכת עם הHIS בכיף.בין חברה לחכברה האחריות משתנה, XFX מציעים אחריות לכל החיים למשל, תבדוק ותחליט מה עדיף לך.הקירור זה אותו קירור REFERENCE
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים אין דבר כזה אחריות לכל החיים...קחו את BFG כדוגמא ;Dאתה בטוח? לכרטיס מסך שלי יש DOUBLE LIFETIME WARRANTY BY XFX תבדוק לפני שאתה מגיב
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים גם BFG נתנו אחיות לכל החיים, יום אחד החברה נסגרה ללא הודעה מוקדמת והאחריות נגמרה. איך גילו שהחברה נסגרה? שלחו להם מוצרים במסגרת האחריות והם חזרו כי החברה לא קיימת יותר
פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים גם BFG נתנו אחיות לכל החיים, יום אחד החברה נסגרה ללא הודעה מוקדמת והאחריות נגמרה. איך גילו שהחברה נסגרה? שלחו להם מוצרים במסגרת האחריות והם חזרו כי החברה לא קיימת יותר יפה אני חושב ש-XFX לא יפשטו את הרגל בגלל מוצר אחד שלא עובד, אין לי מושג מי זה BFG
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.