עבור לתוכן

היי..מחשב נייד עד 4300 ש"ח ..התלבטות קשה

Featured Replies

פורסם

הייתי פעיל בתחום המחשבים לפני כמה שנים. אך עקב שירותי הצבאי וחוסר זמן נעשיתי לא מעודכן בתחום והרבה ומושגים חדשים נפלו עליי. עברתי על כמה מדריכים של קנייה וטכנולוגיות מעבדים חדשה. נכנסתי ל SKYPC ולKSP . מבקש עזרה מחשב למטרות של אינטרנט אופיס סרטים אולי בעתיד קצת משחקים משהו לא רציני במיוחד שיתפוס גם לתקופת הסטודנט שלי בערך עוד שנה. מצפה ממנו שיחזיק ת3-4 שנים. אם תוכלו בתקציב הזה , שיהיה עם מעבד i5 מסך 15.4 לא פחות מ2 GB RAM , לפחות 320 GB קשיח ומסך טכנולוגית LED. כל השאר רק יוסיף. תודה , מקווה שהפורום האדיר הזה יעזור לי בבחירתי. + אני לא מחכה להורדת מחירים הקנייה תתבצע בשבוע הקרוב. :) אם יש משהו מתאים בתקציב נמוך מזה אז אני גם לוקח ( לא חייב לנצלו עד הסוף )

פורסם
  • מחבר

משהו ??? חברה זה דיי דחוף .... בקשה ?

פורסם

קודם כל, קרא בבקשה את חוקי הפורום. הקפצות אסורות לפני שחלפו 24 שעות.

כמה אתה מתכנן לנייד את המחשב הזה? כמה חשובים לך חיי הסוללה?

פורסם
  • מחבר

אני בשנה הקרובה כמעט ולא הולך לנייד איתו . יותר שנה הבאה.

זמן סוללה לא כל כך חשובים לי ,זאת אומרת סביבות ה4-5 שעות שזה סביר ( עבדוה רגילה וורד , אינטרנט)

פורסם
  • מחבר

משהו יכול לתת המלצה וגם המלצה על חנות ?[br]פורסם בתאריך: 11.11.2010 בשעה 10:24:15

הקנייה הולכת להתבצע היום בערב..משהו יכול לתת הצעה למחשב ולחנות ?
פורסם

קודם כל, קרא בבקשה את חוקי הפורום. הקפצות אסורות לפני שחלפו 24 שעות.

לפני שאתה מבקש תשובות, תנסה להתייחס לחוקים ולא לצפצף על מה שמבקשים ממך.

מחשב למטרות של אינטרנט אופיס סרטים אולי בעתיד קצת משחקים

מצפה ממנו שיחזיק ת3-4 שנים.

זו דרישה בעייתית, אף אחד לא יכול להבטיח לך שמחשב יחזיק 4 שנים.

תמיכה במשחקים עוד 4 שנים היא אפילו יותר בעייתית כי בתקציב שלך יכנס כנראה נייד עם כרטיס מסך ממוצע ומטה

משחקים בשוק היום יפעלו עליו ברמה בינונית+-, והמצב בעוד 4 שנים לא יהיה יותר טוב כנראה.

תחשוב לבצע את הרכישה הכי קרוב למועד בו אין תחליף לנייד (אוניברסיטה לדוגמה) וכרגע לוותר על הרעיון להשאר עם נייח

אם אתה לא הולך לנייד את המחשב בשנה הקרובה אין טעם לקנות מחשב לעוד שנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים