עבור לתוכן

קניית מחשב נייד חדש

Featured Replies

פורסם

שלום לכל הנמצאים !

אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל לא כל כך מכיר אותם ! מישהו יכול לתת לי בבקשה עצה לאיזה מחשב כדאי לפנות את צומת לבי ?

הרבה תודה מראש על עזרתכם !

פורסם

ואני רוצה אוטו. אין לי מושג מה התקציב שלי, או כמה מושבים אני צריך, או האם אני צריך תא מטען עם הרבה נפח (ואולי בכלל אני צריך טנדר), האם צריך יכולת שטח, או האם חשובה לי תצרוכת הדלק או עלות האחזקה, האם אני מעדיף דיזל או בנזין, או שמה בכלל מתאים לי קטנוע... אבל אני צריך המלצה בבקשה!

פורסם
  • מחבר

הצרכים שלי הם אינטרנט תוכנות adobe וכמובן אופיס לא יהיה מיותר בכלל !

תודה על הסבלנות!

והציניות שלך אדוני ממש לא במקום תתפלא שיש אנשים שמחשבים ניידים זה נושא חדש בישבילם ואין פה מקום לצחוק!

פורסם

תחליף שולחני או נייד אמיתי ?

ומה התקציב ?

פורסם

והציניות שלך אדוני ממש לא במקום תתפלא שיש אנשים שמחשבים ניידים זה נושא חדש בישבילם ואין פה מקום לצחוק!

עובדה שהיא במקום - עדיין לא ענית על רוב השאלות, שלתשובות עליהן אין שום קשר לידע או הבנה במחשבים אלא להעדפה אישית בלבד, ולכן אף אחד לא יכול לענות עליהן במקומך:

- מה התקציב?

- האם אתה מתכוון לשאת אותו בתיק איתך, או שהוא ישב על שולחן רוב חייו (מאוד רלוונטי לבחירת הגודל והמשקל)?

- האם אתה מתכוון להשתמש בו בעיקר כשהוא מחובר לחשמל, או שמה אתה צריך יכולת עבודה לאורך זמן רחוק מהשקע?

- האם כשאתה אומר "תוכנות ADOBE" אתה מתכוון לדברים בסיסיים שיש על כל מחשב, או לתוכנות עריכה גראפית שדורשות מהמחשב הרבה יותר?

- האם משחקים הם חלק מהעניין? וסרטים?

- מהו אורך החיים הצפוי של המחשב? האם יש חשיבות לאחריות ארוכה?

- ומה לגבי העיצוב? משנה לך בכלל? למרות שזו השאלה האחרונה שצריכה להשאל, ברגע שמצאת כמה מחשבים שמתאימים לך לפי שאר המאפיינים...

ושאלה אחרונה, שאני רושם כאן בנפרד כי היא לא שייכת לרשימה לעיל: האם טרחת בכלל לבקר בכמה אתרי מכירות של ניידים (באינטרנט - לא צריך ללכת רחוק), לראות מה ההיצע, מה המחירים באופן כללי וכו'? או שסתם באת לפה וביקשת שננחש מהו הנייד הכי טוב למר פלוני שלא יודע בעצמו מה הוא רוצה?

פורסם

מצטרף לשאלה הראשית :

המחשב יהיה על השולחן רוב הזמן , מחובר לחשמל קבוע, צרכים לאינטרנט ולפעמים למצגות בחוץ

לא מעוניין במקינטוש , עד 700$ כי המחשב ייקנה בארצות הברית , מסך LED זה טוב ??

האם 4 גיגה זיכרון זה מינימום שמספיק.... לפחות 500 גיגה כונן קשיח (בגלל התמונות )

משחקים זה לא רלוונטי - המחשב ישמש מורה בבית ספר , אחריות לא משנה , אף אל פי שהבעלים החדש לא מבין כלום במחשב ואני על תקן יועץ

המחשב ישמש לאורך שלוש שנים ויותר (אם יישרוד)

מה עוד חשוב לבדוק ????

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על ההכוונה !

רק כשתדועו כמה שיודעים פחות כך פחות יודעים לשעול אז אנסה להישתפר בשאלות שלי אם התשובות הנכונות שלכם !

אז כך אני מחפש מחשב שיהיה איתי כל הזמן רצוי סוללה שתחזיק הרבה יותר אני לומד עיצב גרפי זאת אומרת יעבוד אם תוכנות adobe גרפיות !

אני לא מעוניין במשחקים !

רצוי אם אחריות לא חייב גם שיחזיק לפחות שנה שנה וחצי !

זכרון של 160 גיגה ניראה לי בסדר!

לראות לפעמים סרטים יהיה נחמד!

וגם רצוי שיהיה גם לא כל כך גדול שיהיה די קל כי אני נושעה הרבה בתחבורה ציבורית !

והתקציב שיהיה היגיוני ! שיתאים ל מחשב נייד ולא בשווי של רכב ספורט !

שוב מודה על סבלנותכם הנדיבה וארוכת התווח !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים