פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים שלום לקהילה מכובדת :-)הציעו לי מפרט הבא ואני מתעניין מה כדאי לשנות לשפרשימושים שלי במחשבבעיקרגלישה, תכנות בMATLAB (עיבוד תמונה) , תוכנות אופיספחות סרטים ומשחקי אסטרטגיה ישניםאני רוצה מחשב שקט, יציב שעובד חלק גם עם אני עובד במקביל בכמה משימות שהזכרתי.במחשב החדש אני רוצה להתקין WINDOWS 7 , MATLAB 2010, OFFICE 2010המפרט הבא הוצע לי במחיר של 2500 (חדש)מארז EZCOOLספק כוח Ci-Power CWT FAN12 500 Wלוח אם AMD GIGABYTE GA MA785GM US2H AM2 מעבד ATHLON II 445 T.C. AM3 AMDזיכרון CEON 2GB DDR2 800 MHzכרטיס מסך NVIDIA GeForce 430GT 1G-3 P.O.VIEWדיסק קשיח GB500 SATA2 ועכשיו סעיפים לפי תקנון הפורום. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב. תוכנות תכנות (MATLAB), office ' אינטרנט, סרטים, משחקי אסטרטגיה.3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 87. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא רלוונטי8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 7 x86 or x6410. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)? לא11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך? לא12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? לא
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים מחבר המפרט לא הכי משהו, מה תקציך ומאיפה אתה קונה?תקציב עד 3000 ש''ח אני לא מתכנן לשדרג אני מזמין בחנות רשת גדולה (לא נראה לי שצריך לציין שם החנות)
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים עדכן תקציב בכותרת + שימושים לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעלדוגמאות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.