עבור לתוכן

אוזניות AKG K518

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה

אני כבר כמעט חודשיים עם האוזניות AKG K518LE(צהוב-שחור) ואני חייב לומר שנשבר לי הזין.

בחיים לא היו לי אוזניות כ"כ לא נוחות. וכבר היו לי אוזניות "עוטפות"/"גדולות"/"DJ" או איך שלא קוראים להן.

אבל אלה... לא משנה אם אני מקטין את הקשת או מגדיל אותה - התחושה היא שהמסגרת הפלסטיק עצמה פשוט מנסה כל הזמן להיסגר. זה גורם לי לכאבים באוזניים וכאבי ראש.

וניסיתי להתרגל - באמת שניסיתי - כי את הצליל שלהן אני אוהב.

אבל אני לא יכול יותר... עוד מישהו חווה את הבעיה הזאת?

אני שם את אוזניות ה"חוץ" שלי - Sennheiser PX 100 ופשוט אי אפשר להשוות מבחינת נוחות. הAKG הן עינוי, הSennheiser בקושי מורגשות...

עוד מישהו חווה דבר דומה? יש לי משהו לעשות בנידון? :nixweiss:

פורסם

לא יודע לגבי ה K518 .. ל -RP-21 אני יודע שיש גם בעיה כזו,

ואפשר לשים בחלק העליון של הקשת ספוג.

אגב, בתור חובב סנייהזר, המלצתי לאחי על ה HD215 במקום ה K518 (אותו טווח מחירים)

אלא אם קנית בבאג במבצע.

פורסם
  • מחבר

מבחינתי הן כרגע בזבוז מוחלט של כסף כיוון שאני סובל - לא נהנה כלל.

ספוגיות בחלק העליון של הקשת? אני מרגיש ש"הלחץ" שהאוזניות יוצרות מקורן בספוגיות עצמן ובצדדי הקשת(הצמודים לספוגיות עצמן)...

פורסם

תרכיב את האוזניות על חפץ עבה (מארז למשל) לכמה שעות\ימים וכך הן תתרחבנה.

פורסם

סתם משהו שקשור בעקיפין, רכשתי כבר 2 אוזניות של AKG, על הצליל אין מילים, אבל הנוחות על הפנים.

K321 ו K316

פורסם
  • מחבר

תרכיב את האוזניות על חפץ עבה (מארז למשל) לכמה שעות\ימים וכך הן תתרחבנה.

אני אנסה - תודה! המארז נראה קצת מצחיק עם האוזניות עליו :smile1:

סתם משהו שקשור בעקיפין, רכשתי כבר 2 אוזניות של AKG, על הצליל אין מילים, אבל הנוחות על הפנים.

K321 ו K316

אני לא רוכש יותר אוזניות של AKG, נקודה. לא ייתכן שהנדסת האנוש שלהן תהיה כ"כ מזעזעת.

פורסם

בהתחלה קניתי את ה K321 כתחליף ל JBL REFERENCE 220, שהאוזניה הימנית קצת נהרסה ( עדיין שמישה, אבל בשירים מסויימים היא ממש צורמת ), הלכתי להחליף ולא רציתי את ה K321 כי הן היו פשוט לא נוחות ( אם הן לא היו נהרסות, כניראה שהייתי משאיר אותן במגירה או מנסה למכור ביד 2 כי הן היו כואבות לי באוזניים )

לקחתי את ה K316 לריצות, ופשוט כל פעם אני צריך לשחק איתה לפחות 5 דקות כדי שהיא תעשה טובה ותשב בצורה נוחה על האוזן.

ושוב אני אגיד, הצליל שלהן מצויין, ועניין הנוחות הוא דיי אינדבידואלי, לי הן פשוט לא נוחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים