פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים חשבתי על שלושה ראוטרים חוו דעתכם:נתב אלחוטי Edimax BR-6424n ראוטר אלחוטי Edimax דגם BR-6424n נתב TP-Link TL-WR841ND תקן N נתב אלחוטי D-Link DIR-615 מה מהם לבחור?
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים כדאי שאפשר יהיה להמליץ לך תפרט את הדרישות שלך, אופי השימוש באינטרנט, המרחק האלחוטי שצריך לכסות והתקציב שיש לך.
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים מחבר הבאתי טופס מאתר אחר :תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא):150-2002.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? 2 מחשבים יהיו מחוברים פיזית עם כבל +משתמש עם אייפון.3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד?לא4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות?לא5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר?לא6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...).לא משהו מיוחד לא משחק משחקי רשת משהו גדול.7.איך יחוברו המחשבים לראוטר(פרט על כל מחשב-קווי\אלחוטי)?שני מחשבים בכבל ופעם פעמיים בשבוע יהיה מחובר ברשת אלחוטית לפטופ ואייפון.8.תשתית?(בזק\הוט)הוט9.מה דגם המודם שקיים כעת?motorola sb4200 10.חברת נתבים מועדפת?אין משהו מיוחד11.מה הציפיות שלך מהראוטר?שיהיה ללא ניתוקים,שיוכל להתחבר עם L2TP(שאני מגדיר לראוטר שם ספק, שם משתמש,וסיסמא)בצורה מלאה ולא כל דקה יתנתק,שאני יוכל לשם ססמא,שאני יוכל להתחבר מהאייפון גם לסרטים כי יש ראוטרים כמו מה שיש לי עכשיו (MSI RG54G3)שהוא עושה לי בעיה שאני רואה סירטונים.תקן מועדף (G\N)לא משנה לימהירות האינטרנט כרגע:12 מגהמרחק של המחשב הכי רחוק מהראוטר: לא יודע אבל שיהיה יחסית רחוק ולא אחרי מטר הוא לא ימצא.
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים מהירות האינטרנט שלך היא 12MB, מה שאומר שכדי לקבל את מלוא המהירות באלחוטי, אתה חייב תקן N. מה גם שלא כדאי להשקיע בנתבי G.באוםן אישי, אני לא אוהב את ה 6424N, לכן אני מציע לך לקחת את ה 841. הנתונים שלו "על הנייר" יותר טובים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.