עבור לתוכן

עזרה|בחירת ראוטר

Featured Replies

פורסם

חשבתי על שלושה ראוטרים חוו דעתכם:

נתב אלחוטי Edimax BR-6424n

ראוטר אלחוטי Edimax

דגם BR-6424n

נתב TP-Link TL-WR841ND תקן N

נתב אלחוטי D-Link DIR-615

מה מהם לבחור?

פורסם

כדאי שאפשר יהיה להמליץ לך תפרט את הדרישות שלך, אופי השימוש באינטרנט, המרחק האלחוטי שצריך לכסות והתקציב שיש לך.

פורסם
  • מחבר

הבאתי טופס מאתר אחר :

תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא):150-200

2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? 2 מחשבים יהיו מחוברים פיזית עם כבל +משתמש עם אייפון.

3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד?לא

4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות?לא

5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר?לא

6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...).לא משהו מיוחד לא משחק משחקי רשת משהו גדול.

7.איך יחוברו המחשבים לראוטר(פרט על כל מחשב-קווי\אלחוטי)?שני מחשבים בכבל ופעם פעמיים בשבוע יהיה מחובר ברשת אלחוטית לפטופ ואייפון.

8.תשתית?(בזק\הוט)הוט

9.מה דגם המודם שקיים כעת?motorola sb4200

10.חברת נתבים מועדפת?אין משהו מיוחד

11.מה הציפיות שלך מהראוטר?שיהיה ללא ניתוקים,שיוכל להתחבר עם L2TP(שאני מגדיר לראוטר שם ספק, שם משתמש,וסיסמא)בצורה מלאה ולא כל דקה יתנתק,שאני יוכל לשם ססמא,שאני יוכל להתחבר מהאייפון גם לסרטים כי יש ראוטרים כמו מה שיש לי עכשיו (MSI RG54G3)שהוא עושה לי בעיה שאני רואה סירטונים.

תקן מועדף (G\N)לא משנה לי

מהירות האינטרנט כרגע:12 מגה

מרחק של המחשב הכי רחוק מהראוטר: לא יודע אבל שיהיה יחסית רחוק ולא אחרי מטר הוא לא ימצא.

פורסם

מהירות האינטרנט שלך היא 12MB, מה שאומר שכדי לקבל את מלוא המהירות באלחוטי, אתה חייב תקן N. מה גם שלא כדאי להשקיע בנתבי G.

באוםן אישי, אני לא אוהב את ה 6424N, לכן אני מציע לך לקחת את ה 841. הנתונים שלו "על הנייר" יותר טובים.

פורסם
  • מחבר

תאמת חשבתי על ה tp link אמרו שהוא לא עושה שום בעיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים