עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אריאל שרון יחזור לביתו בחווה בימים הקרובים

Featured Replies

פורסם

אם אתה רוצה לנתק לו את המימון אתה תצטרך לנתק לכל ראשי הממשלה את המימון. שמבחנתי אין בכך בעיה (הם כולם עשירים בין כה וכה) אבל זה בחיים לא יעבור.

שמע, לא אמרתי שהוא יחזור לתפקוד. אבל הוא חי, ויש אנשים שהוא יקר להם ולא רוצים אותו מת. אי אפשר לנתק אותו ללא הסכמתם, לא חוקית ולא מוסרית.

פורסם

תיראה אני חושב שרשי ממשלות צריכים לקבל מימון מיוחד רק ל5 שנים וזהו אחריח שהם עוזבים את הממשלה -היתר זה כבר עניין של פנסיות

אותו הדבר חברי כנסת\שרים וכו -וגם אז תלוי באיזה מקרים

במילים אחרות רק עם זה באמת חשוב למדינה

במצב היום יש לך אנשים כמו יצחק שמיר לדוגמה שלפי הבנתי חולה אלצימר ולפי הבנתי עדין מקבל מימון משרד

עם הרפואה היום חלק מהאנשים האלו מחזיקים הרבה זמן -אבל הם לא בדיוק מתפקדים והטבות כמו משרדים וכו ניראה לי מטומטם ומלוכלך יחסית למשלם המיסים

פורסם

תקציב האחזקה שלו הוא 1.6 מיליון שח' נלקח מקופת התשלומים לראש ממשלה שפרש .

הוא נושם לבד ( באורח עצמוני ) בלי מכונות אולם הוא מואכל בעזרת "מכונה"

אי כל הזמן חושב על זה שהוא יתעורר מקומה רק כדי למות מזיקנה .

אני מאוד לא אהבתי את ההתנהלות הפוליטית שלו מאז ומתמיד שלא לדבר על המהלך האחרון שלו קרי הגרוש , אבל הוא אחד מהבנים של הארץ הזו .

פורסם

הוא היה ראש ממשלה שזה קרה, אתם באמת חושבים שלא היה לו ביטוח חיים/בריאות כשזה קרה?

פורסם

לידיעתי

בתוך כך, אישרה השבוע ועדת הכספים תוספת תקציב עבור טיפולים לראש הממשלה לשעבר, אריאל שרון. נציג משרד האוצר אמר לוועדה, כי מדי שנה מועבר למשרד הבריאות סכום של 1.6 מיליון שקל לצורך הטיפול.

http://news.walla.co.il/?w=/1/1754844

פורסם

נשמע מוזר מאוד...

פורסם

אני יודע שלחברי כנסת וממשלה יש את הביטוח הרפואי הכי מקיף שאפשר , האם יש סייגים להארכת חיים באמצעים מכניים ?

כי תחשוב איזו פוליסה זו צריכה להיות , שמאפשרת למשפחת החולה "לסחוט" את הפוליסה עד אין קץ ? אולי זה מוגבל ? אתה מבין בביטוחים אני חושב , אישית לא חשבתי על זה אף פעם , אולי הפוליסה מכסה הוצאות אישפוז עד לגבול מסויים ?

שויין , על כל מקרה המדינה מממנת את השהיה שלו כולל את האיבזור של החדר בחוות השיקמים והוצאות ההעברה וגם את הרופא והאחות שיהיו מטפלים בו שם , ( אנ לא חושב שהרופא יהיה במשרה מלאה אבל האחות אני בטוח שכן או שלפחות שתי משמרות ביממה ומשמרת אחת הילדים יקחו על עצמם בטח זו תהיה גם המשמרת שהרופא יבוא לבקר .

צריך יהיה גם טכנאי שיבוא לביקורים לתחזק את הציוד , זה לא בדיוק פשוט ו / או זול .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.