עבור לתוכן

אריאל שרון יחזור לביתו בחווה בימים הקרובים

Featured Replies

פורסם

יאללה כוס עמק תנו לו למות כבר, הוא סתם עולה למשלם המיסים הון תועפות. ועל מה? הרי ברור שהוא מת. בן אדם מין הישוב לא היה מוחזק במצב כזה אפילו לא שבוע.

פורסם

יאללה כוס עמק תנו לו למות כבר, הוא סתם עולה למשלם המיסים הון תועפות. ועל מה? הרי ברור שהוא מת. בן אדם מין הישוב לא היה מוחזק במצב כזה אפילו לא שבוע.

מה? בטח שכן. כל עוד המשפחה לא חותמת על ניתוק.

פורסם

למשלם המיסים? למה נראה לך? דבר ראשון זה לא אנושי להגיד דבר כזה, אפילו שאני מתעב אותו, אתה לא זה שיחליט. דבר שני, נראה לך גם שהם לא משלמים על זה? אתה חי בסרט. המשפחה שלו משלמת. לא שיש להם בעיה עם כסף (ושלא ייחסר, עיני לא צרה באף אחד).

פורסם

מה אתה רציני? אז למה היה רעש כ"כ גדול בעניין של ההמתות חסד וכל זה, סתם כי זורקים אותם אחרי שבוע שהם לא מתעוררים?

פורסם

אה ובכתבה עצמה מצויין שכל עלות האחזקה שלו יוצאת מתקציב משרד הממשלה אומשו, תבדקו. לא נראלי שאתה משלם אגורה נוספת על אריאל.

פורסם

המדינה היתה במצב הרבה יותר טוב עם אנשים במצב כזה לא היו מחוברים לכל מיני מכונות רק להחזיק אותם בחיים למרות שהם אף פעם לא יתעוררו יותר

אה ובכתבה עצמה מצויין שכל עלות האחזקה שלו יוצאת מתקציב משרד הממשלה אומשו, תבדקו. לא נראלי שאתה משלם אגורה נוספת על אריאל.

תקציב משרד ראש הממשלה ממומן מהמיסים שלנו וחוץ מזה זה יותר מזה די בטוח שיש לו משרד שמוחזק על ידי הממשלה

כי לפי החוק המטומטם מגיע לו גם במצב כזה

פורסם

אתה מודע לעובדה שקרו מקרים בהם אנשים יצאו מקומה כנגד כל הסיכויים, נכון?

הוא לא מת. אף אחד עוד לא חזר מהמתים. מתרדמת, לעומת זאת, חזרו מספיק אנשים על מנת לעגן בחוק שניתוק בנאדם ממכונות החייאה = רצח.

בנוסף, שבועת הרופאים וזה..

פורסם

נו ומי לדעתך משלם את הכסף הזה שנכנס לתקציב משרד הממשלה? סנטה קלאוס?

דבר שני, נראה לך גם שהם לא משלמים על זה? אתה חי בסרט. המשפחה שלו משלמת.

:lol: :lol: :lol:

קטעים איתך יא תמים אחד.

לא רק שהמשפחה שלו לא משלמת על זה, המשפחה שלו מרוויחה הון תועפות עבור כל חודש שהוא נשאר "בחיים", ומקבל תשלומי פנסיה מהמדינה, שיפסקו ברגע שהוא "ימות".

האינטרס שלהם להשאיר אותו במצב הזה גם לנצח מצידם הוא כלכלי נטו.

אנשים יצאו מקומה כשהיתה להם אפשרות פיזיאולוגית לקום ממנה. למשל כשהפגיעה יחסית קלה ואין ממש סיבה שמונעת מהם פשוט "להתעורר".

אריאל שרון מת מוות מוחי והסיכוי שהוא פתאום יקום לחיים הוא אפס עגול ומוחלט.

פורסם

הוא לא מת. אף אחד עוד לא חזר מהמתים. מתרדמת, לעומת זאת, חזרו מספיק אנשים על מנת לעגן בחוק שניתוק בנאדם ממכונות החייאה = רצח.

בנוסף, שבועת הרופאים וזה..

תלוי באיזה מצב -לפי התאור של המצב שלו בתיקשורת הסיכוי שיתעורר מזה מאוד מאוד מאוד נמוך

עם זה באמת מוות מוחי כמו שטוען זה מעלי אז בידע הרפואי היום הסיכוי הוא 0 אחוז אלה עם אתה מכיר איזה גזע חיזרים שיתנו לך ידע להחזיר אדם לחיים ממצב כזה

בכל מקרה גם עם אין מוות מוחי מדובר באדם זקן עם פגיע מוחית שעבר כבר כמה ניתוחי מוח אחרי התרדמת

עם זה היה אדם צעיר וברחא אחרי סיפור כזה גם עם היה מצליח לצאת מתרדמת מרב הסיכוים שהיה סובל מנכות חמורה לכל החיים

לפחות בידע הרפואי היום

אז רק תדמין מה היה קורה לאדם זקן שלא היה בריא לפני זה

את מי אתה רוצה להציל ממוות ? -אדם שעם היה מתעורר בטח היה מרותק לכיסא גלגלים מחרבן בחיתול וסובל מפיגור קשה או משהו בסיגנון ?

אתה באמת חושב שהוא היה רוצה בזה ?

לא רק שהמשפחה שלו לא משלמת על זה, המשפחה שלו מרוויחה הון תועפות עבור כל חודש שהוא נשאר "בחיים", ומקבל תשלומי פנסיה מהמדינה, שיפסקו ברגע שהוא "ימות".

האינטרס שלהם להשאיר אותו במצב הזה גם לנצח מצידם הוא כלכלי נטו.

אתה שוכח גם משרד עם פקידה או משהו בסיגנון

מאוד מעניין מה עושים במשרד הזה -חבל שאין על זה שקיפות לתיקשורת

אני הייתי מהמר שמשכירים את זה למישהו אחר בקומבינה -כמה אלפי שקלים בחודש משרד והוצאות משרד

ועוד פקידה נגיד איזה 4000 שכר

יכולים להשכיר את זה למישהו יחסית בזול ולקחת את הכסף יחד עם הפנסיה

פורסם

אם כל הכבוד לאדם באשר הוא אדם (ולא משנה מי הוא) או כל יצור חי אחר, אי אפשר להפוך את כדור הארץ למחסן של אנשים / גרוטאות אדם

פורסם

מחזק

פורסם

עם הכסף הזה היה ניתן להאכיל הרבה פיות רעבים, הבן אדם עשה את שלו הוא בן 85 ובסוף הוא ימות גם ככה.

TOTAL WASTE

פורסם

אני חושב שאתם צריכים לזכור שמדובר בבנאדם עם משפחה. קורה שהוא פוקח עיניים, ובני משפחתו לעיתים מדווחים על סימני מודעות. הוא עוד חי בכל מקרה, ואם לדוגמא אבא שלכם היה במצב דומה (חלילה) כנראה לא הייתם ששים לנתק.

מה שכן אפשר לעשות זה לברר מה עלות התחזוקה של אזרח רגיל שמוחזק בהנשמה מתמדת, ולנסות לקצץ את התקציב לאיזור הנורמאל.

פורסם
אני חושב שאתם צריכים לזכור שמדובר בבנאדם עם משפחה. קורה שהוא פוקח עיניים, ובני משפחתו לעיתים מדווחים על סימני מודעות. הוא עוד חי בכל מקרה, ואם לדוגמא אבא שלכם היה במצב דומה (חלילה) כנראה לא הייתם ששים לנתק.

מה שכן אפשר לעשות זה לברר מה עלות התחזוקה של אזרח רגיל שמוחזק בהנשמה מתמדת, ולנסות לקצץ את התקציב לאיזור הנורמאל.

מתי הוא הראה איזה סימני מודעות בפעם האחרונה ?

צא מזה הוא לא הולך להתעורר במצבו וגילו

בענין מה אני היתי עושה זה כבר שיקול של מצפון לכסף -אני לא רוצה לשקר

מבכינת מצפון כן לנתק אותו

מבחינת כסף כמו שאמרו כבר שרון או יותר נכון משפחתו נאנים מפנסיה ועוד דברים ששווים כסף והטיפול הרפואי הוא על חשבון המדינה

ככה שעם היו לי בעיות כלכליות היתי מחכה עד שהם יפתרו -למרות שבמקרה שלו החווה עולה המון כסף גם ככה

בכל מקרה זה חלק מהבעיה בחוקים האלו בארץ

אני חושב שעם יש אדם זקן כמה שנים בקומה עם סיכוי כל כך נמוך שיחזור לתפקוד נורמלי המדינה לא צריכה לממן את הטיפול יותר

אחרי כמה שנים -נגיד שנתים -כי הוא סתם תופס מיטה \תרופות \וצוות רפואי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים