פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים תראו, הבעיה שלי היא מסובכת...לפעמים כשאני משחק באיזה משחק משוטט באינטרנט או אפילו סתם שומע שירים פיתאום המחשב עושה ריסטארט מעצמו!!! עכשיו, הבעיה היא לא הזיכרון כי היה לי לוח שאפשר לשים בו גם אסדיראם וגם דידיאר, אז החלפץי מאסדיראם לדידיאר ועדיין היה ריסטארטים, זה גם לא הכרטיס מסך כי גם אותו החלפתתי ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים, זה גם לא הכרטיס קול כי גם אותו החלפתי ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים, וזה גם לא ההארדיסק כי גם אותו החלפתי ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים, ןזה גם לא הלוח כי גם את כל הלוח החלפתי!! בקיצור החלפתי את כל החלקים גם את הספק כח חוץ מהמעבד הכונן דיסקטים והמעבד,ועדיין יש ריסטארטים פיתאומיים!!! מה לעשות ומה לעזאזל יכולה להיות הסיבה לתופעה הזאת?!?!?!!?!? ??? ??? ???
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים קודם כל..... תרגע. (ותערוך את הטופיק).כפי הנראה הסיבה לאתחולים היא חום המעבד. תבדוק מה הטמפ' שלו.
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים Define selfish.אתה מצפה שאנחנו נעזור לך, אבל לא שומר על החוקים הבסיסיים ביותר שאנו מבקשים. ככה זה לא יילך.שנה את הכותרת כך שהיא תתאים לחוקי הפורום, או שהת'רד יינעל ולא תקבל מאיתנו שום עזרה.
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים אפשרויות לבעיות - 1) התחממות המעבד.2) זכרונות בעיתיים.3) התקנה לא נכונה של Windows (ו/או התקנת דרייברים שגויה).מעבר לזה די קשה לנו לעזור לך כי נתת מידע כללי מדי.קודם כל תבדוק מה הטמפרטורות של המעבד שלך. (ותן לנו מפרט) כדי שנוכל לפסול או לאשר את בעיית ההתחממות.בעצם , קודם כל שנה את הכותרת או שישנו אותה בשבילך.
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים מחבר בקשר למעלות, המעבד שלי מגיע ל48 מעלות מקסימום אחרי משחק ואת הווינדווס התקנתי טוב מאוד וגם הדרייברים שלי מעודכנים לכל דבר... בכל אופן המפרט של המחשב שלי כיום הוא כזה:INTEL P 4 2ghz HD WD 80 GB 8MB BUFFER 7200 RPMMEMOEY- 333MHZ 512 MBMOTHER BOARD- ABIT IS7-ERADEON 9700POWER SUPLLY -400 WSOUND CARD-CREATIVE PLATINIUM AUDIGY EX TOSHIBA DVDROM 48X16CDRW-YAMAHA 16 10 40 SCSIFLOPPY TEACמגירה להארדיסק4 מאווררים לקירור המחשב, כל אחד בגודל של 82 מ"ממארז לא משהו לפנטיום 4...רמקולים של Altec lansing atp3מסך 'LG E700B 17מקלדת zippyעכבד אופטי של A4techוהטמפ' במצב נורמלי היא כזאתSYSTEM 35CPU 42PWM 39שידרגתי את כל המחשב חוץ מהמעבד והכונן דיסקטים...כרגע מותקן לי על המחשב Windows xp professional sp 1ולפני זה היה לי Windows xp professionalאם אתם צריכים עוד מידע אני יוסיף כמה שרק אפשר אבל ניראה לי שזהו זה...
פורסם 2003 בנובמבר 622 שנים אם זה ספק כזה של 80 שקל שמגיע עם מארז של 200 שקל הוא בטח לא שווה כלום.רוב הספקים פה בארץ הם סתם ספקים של 250 וואט ששמים עליהם מדבקות מפוברקות וספק חלש יכול לגרום לריסט תחת עומס.
פורסם 2003 בנובמבר 622 שנים מחבר החלפתי את הספק שלי ל400 וואט... אבל בקשר למארז כן הוא באמת מכוער וקניתי אותו ב250 שקל...
פורסם 2003 בנובמבר 622 שנים מאיזה חברה הספק שלך? סתם ג'נרי 400W גם אני יכול לפברק, תנסה לשים ספק מחברה אמינה, כמוHEC, ANTEC, ENERMAX ועוד.
פורסם 2003 בנובמבר 622 שנים מחבר הספק שלי הוא של חברה לא ממש מוכרת אבל איפה שאני גר הוא בא עם כל מארז, החברה ניקראת GYRO...ועוד משהו חשוב! ביטלתי את הריסטארט האוטומטי ועכשיו בימקום ריסטארט מופיעה לי ההודעה הכחולה הזאת ורשום בה שהדבר הזה ניגרם מקובץ שניקרא win32k.sys. ז"א שהריסטארטים ניגרמו ביגלל הקובץ הזה, זה אומר משהו???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.