עבור לתוכן

צריך לדעת אם יש לי בעיה בכרטיס מסך.

Featured Replies

פורסם

אני משחק במחשב במשחק ובאמצע המשחק הכל הופך לאיטי כזה ואחרי זה המשחק כבר לא מגיב ובסופו של דבר שובת והמחשב תקוע ואי אפשר להוציא אותו מזה בלי לכבות אותו.הכרטיס שיש לי במחשב הוא 9800GT ומה שקורה בזמן שהוא נתקע שיש מין צורות מוזרות על המסך מחשב (כל מיני צורות מוזרות בצבע לבן שמהבהבים ונעלמים וחוזרים וכו') היה לי משהו דומה בעבר ומה שהיה הבעיה אז היה בכרטיס מסך שלי רציתי לדעת האם זה בעיה בכרטיס מסך שלי ואם כן האם יש דרך לבדוק את זה (תוכנה שבודקת תקינות או משהו בסגנון)

כמו כן רק רציתי לציין שכבר שיחקתי במשחק ההוא הרבה זמן ורק בימים האחרונים הוא שובת חיים וגם שניסיתי לעדכן דרייברים וזה לא פתר את הבעיה שלי. וגם לפי יום היה את הבעיה הזאת וניסיתי לעשות CTRL+ALT+DELETE ואז המחשב נתקע ועבר למסך כחול.

בבקשה תענו לי זה נורא חשוב וזה ממש מתסכל שאני לא יכול להשתמש במחשב.

הרצתי את התוכנה FurMark בStability Test כדי לבדוק אם הכרטיס מסך ישרוד את זה (משהו שמתי שנהרס לי כרטיס מסך ובדקתי אז המחשב נתקע באמצע והכרטיס ההוא באמת היה הרוס) זה שרד את הבדיקה עשיתי את זה ליותר מ10 דקות וזה הגיע ל76 מעלות מקסימום לא יודע אם זה עוזר אבל רציתי לעדכן ליתר ביטחון.

פורסם

תעלה תמוה של השגיאה (המסך הכחול) כדי שהוא לא יעשה ריסט שיהיה לך זמן לצלם את המסך

תלך "ללוח בקרה"->"מערכת"->"הגדרות מערכת מתקדמות" תחת הפעלה ושיחזור "הגדרות" תחת כשל במערכת תוריד את הV

"מהפעל מחדש באופן אוטומטי".

לאחר מכן תצלם את המסך

פורסם
  • מחבר

המסך הכחול נעלם לי ואני לא יודע אם הוא יחזור כי זה לא ממש קורה באופן קבוע.

מה שכן קרה שבזמן ששיחקתי במשחק אפילו לא נכנסתי אל המשחק עצמו אלא רק הייתי בתפריט ודברים התחילו להשתגע סמלים שאמורים להיות נעלמו וכאילו היה למשחק המון בעיות אז סגרתי אותו דרך מנהל המשימות ושניסיתי להפעיל אותו שוב מה שקרה זה שהמחשב אמר שאין דרך להיכנס למשחק כי אין רישוי או משהו בסגנון ואז שניסיתי להיכנס לMEDIA PLAYER הוא אמר שיש בעיה עם התוכנה ושצריך להוריד שוב מהאינטרנט.

זה נראה כאילו הכול משתגע לי ולמרות שריסטרט פתר את הבעיה לפחות כרגע רציתי לדעת אם יכול להיות שזה בעיית חומרה כלשהי האם יש לי דרך לברר את זה?

בבקשה תעזרו לי אני לא רוצה שהמחשב יהרס ולא יחזור בגלל איזה שטות מפגרת.

פורסם

אתה מתכוון שבתפריט של המשחק נעלמים האופציות?

היתי אומר שהבעיה בכרטיס בדרך כלל היתי אומר לך לעדכן דריבר אבל כבר עשיתה את זה

תחפש תיקיה בשם minidump בתיקיה של ווידוס תראה אים נוצרו לך שם קבצים.

פורסם
  • מחבר

יש לי 11 קבצים בתקיה הזאת? מה זה אומר?

הקובץ האחרון הוא מלפני יומיים בערך מתי שהתחיל לי הבעיה?

מה אני עושה עכשיו?

פורסם
  • מחבר

יש מישהו עם תשובות?

פורסם

לפי מה שאתה אומר זה כן כרטיס המסך. 2 אפשרויות:

1. אם יש לך אופציה להביא כרטיס מסך ממחשב אחר, של חבר, שבבית, לא יודע מה - תביא, תחבר ותגיד מה הולך. אם עדיין יש קריסות - יש מצב שזה ספק דפוק.

2. אם יש לך כרטיס מובנה בלוח האם - עדיף מאופציה 1. פשוט תנתק את כרטיס המסך מהלוח (ליתר בטחון) ותחבר למובנה, תראה אם עדיין יש קריסות.

אם אופציות אלו מסובכות לך, יש תמיד אפשרות לקרוא את קבצי ה- DUMP, כמו שנאמר מעלי. קרא כאן למידע נוסף:

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q315263

פורסם
  • מחבר

יש לי דרך כלשהי להריץ איזה תוכנה שבודקת אם הבעיה היא בכרטיס מסך?

אני לא רוצה ללכת לחנות לבדוק את זה אני מעדיף לקנות לבד את הכרטיס מסך ולחבר לבד ככה שאני רוצה לברר באופן סופי שבאמת הבעיה היא בכרטיס מסך ולא במשהו אחר.

פורסם

תעשה בדיקת GPU באמצעות OCCT ולא 10 דקות אלא לפחות שעתיים

תוך כדי שהתוכנה רצה תסתכל מה היא טמפ' ה- GPU

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים