עבור לתוכן

מפרט לגיימינג ללא מסך באזור ה5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

הרכבתי מפרט למחשב באזור ה5000 ש"ח ורציתי את חוות דעתכם.

עובדות:

1. המחשב ברובו ישמש לגימינג (fifa, starcraft2, WIC) אבל מעדיף בגדול לא להיות מוגבל למשחק כזה או אחר.

2. בשאר הזמן אינטנרט + עריכת סרטי וידיאו ביתי (בקטנה) ותיקון עיניים אדומות בתמונות שצילמתי.. :)

3. השקט נורא חשוב לי.

4. המסך שברשותי הינו 2209 של DELL (רזולוציה 1680X1050). אבל מעדיף לא להיות מוגבל ברכישה עתידית של מסך 24".

5. לא יהיה OC במחשב נקודה.

6. המעבד שברשותי i7-930 קיבלתי במתנה ואינו כלול בתקציב. (ולא, אני לא יכול למכור אותו...)

7. התקציב להשקעה שואף למינימום בכפוף לאילוצים מאחר ואני מעוניין מתישהו לרכוש את הSSD החדשים של אינטל (3G).

אם צריך עוד עובדות ששכחתי אשמח להוסיף.

ועכשיו למפרט (KSP):

לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE

X58-USB3 s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 3xPCI-E

מחיר: 990

זכרונות

DDR III 1333Mhz

6GB Kingston

מחיר: 570

כרטיסי מסך‏ GIGABYTE

HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E

מחיר: 1420

דיסקים קשיחים‏ Western Digital

Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS

מחיר : 490

צורבי DVD‏ Samsung

SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA

מחיר: 117

מאווררים וגופי קירור‏ Scythe

Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366

מחיר: 185

מארזים‏ CoolerMaster

CM 690 II Plus Black ATX Case (No PSU )

מחיר: 430

ספקי כוח‏ SeaSonic

620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620

מחיר: 400

מקלדות‏ Microsoft

Microsoft SideWinder X4 USB Gaming Keyboard

מחיר: 295

עכברים‏ Logitech

MX518 Gaming-Grade Optical Mouse

מחיר: 159

סה"כ:

5056

תודה לעוזרים.

פורסם

1. אם אתה רוצה להוסיף בעתיד SSD מצוין, אבל זו לא סיבה לקחת כרגע קשיח בעל ביצועים נמוכים למדי בתור הקשיח הראשי למערכת.

2. אתה אומר שאתה לא רוצה להיות מוגבל מבחינת משחקים ברזולוציה, אבל אם אתה לא מתכוון להחליך את הצג בשנה הקרובה אז בהחלט עדיף לך לקחת כרגע 6850 ולהחליף אותו בהמשך, זה כ400 ש"ח הפרש וב1050X1680 זה לא הפרש דרסטי בביצועים.

פורסם
  • מחבר

אז על איזה HD כדאי ללכת?

כמו כן האם מישהו התנסה עם הלוח אם הזה אשמח לשמוע.

תודה.

פורסם

ההצעה שלי היא שתיקח את 6850 שנותן תמורה מעולה במחיר ואמור להספיק לך כיום לכל משחק ברמה טובה (ובטח ברזולוציה של ה2209 DELL שלך..) ומיכוון שאתה על לוח X58 שמוכן ל SLI/CROSSFIRE תקח ספק 750 וכשתרצה לשדרג כל מה שתצתרך לעשות הוא להכניס עוד HD6850 - שעד אז מחירו כבר יהיה מאוד נמוך ביחס להיום (כיום כ950-1000 ש"ח בממוצע) ו וואלה קיבלת מחשב גיימינג פגז במחיר שפוי...

*ההפרש בין הכרטיסים אמור לממן את ההפרש בספקים ולהשאיר לך עודף טוב...

פורסם
  • מחבר

נשמע רעיון מעניין מאוד.

האם אני אצטרך לבצע OC למחשב עם שני כרטיסי המסך בעתיד?

פורסם

נשמע רעיון מעניין מאוד.

האם אני אצטרך לבצע OC למחשב עם שני כרטיסי המסך בעתיד?

לא בהכרך אבל בהחלט OC קל ישדרג עוד יותר....

פורסם

1. אין כל ערובה לכך שכאשר פותח הת'רד ירצה עוד כרטיס 6850, יהיו כאלו בכלל כרטיסים בנמצא.

2. אלא אם הוא ירצה את הכרטיס הנוסף תוך תקופה ממש קצרה, סביר שכאשר הוא ירצה אותו יהיה כרטיס במחיר של 6850 כיום שיהיה חזק כמו שניים כאלו.

מסקנה - CROSSFIRE כאמצעי לשדרוג מערכת הוא לא הברקה. זו אופציה להרכבת מערכת חזקה כרגע.

3. כל חומרה, מתיישנת, וביצועיה "נשחקים" אל מול התוכנות החדשות והדורשניות, וOC מוסיף ביצועים כך שכל מערכת תקבל תוספת מOC שמבוצע נכונה. אין כל קשר למספר כרטיסי המסך.

אין קשיחים בנפח 2TB בסדרות עם הביצועים הטובים בשלב זה. כלומר כל האלו שבנמצא הם גרסאות GREEN כאלו ואחרות.

פורסם

אין לי מה להוסיף חוץ מהעובדה שיש G15 במדור יד שנייה ב 200 שקלים שעדיפה על המקלדת שבחרת...

פורסם
  • מחבר

תודה yz101 על ההארות.

אז אם אני כרגע לא בונה על CF, ונשאר עם המסך שלי - האם להישאר עם ה6850?

כמו כן לגבי הדיסק אני אקח את הסמסונג 1T HD103SJ. נראה לי שזה יספק עד לקנייה של הSSD (נכון?...)

לגבי הספק - נגמר במלאי הSEASONIC 620 (חבל כי הוא די זול 400 ש"ח) ויש במלאי את הCORSAIR TX650 ב520 ש"ח. האם כדאי ללכת עליו או על TX750 ?

משום מה המלאי של KSP בתחום הספקים די הצטמצם, מעט מאוד דגמים נשארו במלאי... אולי יש להם פטנט אחר להפעיל את המחשב, צריך לבדוק...

Blabber - תודה אני אבדוק למרות שאני לא חסיד גדול של יד שניה...

פורסם

ברזולוציה שלך כדאי לך לקחת את 6850.

כן, הF3 הוא כונן מצויין(אני כרגע נהנה מגרסת ה500gb שלו) במחיר זול.

בעקרון, חבל לשלם 520 שקלים על ספק כשיש אלטרנטיבות לא פחות טובות במחיר זול יותר,

יש את הספק הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10264 ויש גם כמה ספקים לא רעים של צ'יפטק וחוץ מזה, פשוט תשאל אם הם יכולים לשלוח את זה מסניף אחר או לחדש את המלאי\להזמין בשבילך.

לגבי יד שנייה, גם אני לא כ"כ אוהב, אבל מקלדות הן לא משהו שנהרס בקלות וחוץ מזה, הספציפית הזו חדשה עם קבלות. אני חייב לציין שאין לי שום קשר לבחור ואני לא מכריח אותך לקחת אותה, פשוט אני משוטט במדור הזה לעתים קרובות ולפי דעתי זו מקלדת עדיפה על שלך במחיר זול יותר :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים