פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים שלום לכולם,יש לי מחשב מאד ישן, לא זוכר בדיוק איזה לוח אם, אבל זה Pentium 4 3.0Ghz, עם 2GB RAM.במשך השנים רק שידרגתי זיכרון, מאווררים וכרטיס מסך - כעת יש לי ATI HD3850 AGP.במשך כחצי שנה מאז ששידרגתי את כרטיס המסך הכל היה סבבה והצלחתי להריץ משחקים די כבדים בהגדרות בינוניות.לאחרונה המחשב התחיל להיכבות לי בעמוס גבוה (תוך כדי משחק או כמה דפדפנים שמריצים סקריפט במקביל וכו'). התקנתי HWMONITOR ויש מצב שהטמפ' עולה מדי פעם לאיזור 75 מעלות.אציין בנוסף שיש לי ספק 350W של EZCOOL.האם יש למישהו מושג או עצה איך לוודא מה הבעייה בדיוק (ספק לא מספק, או אוורור)?נ.ב.: אני בקרוב קונה מחשב חדש אך אמשיך לתחזק את הישן בשביל הילדים כך שחשוב לי לפטור את הבעייהבתודה מראש
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים סדר פעולותניקוי אבק מכל המאווררים כולל של הספקהחלפת משחה תרמית של המעבדבדיקה בעין שכל המאווררים פועלים
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים גם אני חושב שכדי לפתוח את המארז לראות מה קורה שם אולי אחד המאווררים עשה את שלומה שקרה לי במחשב הישן שלי כמו כן ניקוי של אבק רק שתדע שבחנות לוקחים על דבר כזה כסף,אני מציע גם לפרק את הפנאל הקדמי פשוט לא רואים אבל יש שם כמויות של אבק כל זה חונק את המחשב לאחר מכןתבדוק טמפרטורה,במידה וכלום לא ניראה לעין ועדיין הטמפרטורה גובה תריץ שוב HWMonitor תבדוק את המהירות של המאווררים.
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים מחבר תודה על התגובות, אבל לצערי כבר ניקיתי את המחשב ביסודיות ובדקתי גם את המשחה הטרמית וכל המאווררים עובדים (זה מארז ישן כמו המחשב כך שאני לא חושב שיש לי אפשרות לשחק עם מהירות המאווררים).אין אפשרות שזה הספק החלש שלי שלא יכול לספק את הנדרש ולכן המחשב קורס?
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים כמובן שיכול להיות תבדוק קודם את המאווררים ב HWMONITOR תראה על כמה עובד המאוורר של המעבד אמור להיות על כ1400 RPM.ותגיד גם על כמה המאווררים של המארז אמור להיות על כ 1100,ועל כמה טמפרטורה במצב מנוחה? כדי לבדוק שהכל תקין.
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים מחבר הדבקתי צילום של HWmonitor אצלי במצב מנוחה, לא ברור לי איפה אני רואה את מהירות המאווררים (אלא אם מדובר בתוכנה אחרת באותו שם).[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים מוזר אצלי רואים גם RPM את המהירות של המאווררים ,בכל מקרה לא ניראה לי שיש בעיה עים המאווררים הטפרטורה תקינה יכול להיות שזה הספק כמו שאתה חושדיכול להיות שהוא איבד את הכוח ופשוט קורס תחת מאמץ,חוץ מיזה אתה מקבל מסכים כחולים או שפשוט הוא מתכבה?
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים מחבר בין עשרות הפעמים שהוא פשוט נכבה לי, רק פעת אחת קיבלתי מסך כחול.בכל מקרה כמו שאמרתי, מותקן לי שם ספק EZCool 350W, פירקתי איזשהוא ספק 480W ממחשב אחר (כנראה גנרי או משהו כי אני אפילו לא מצליח להבין של איזה חברה) ואנסה להתקין אותו ולראות אם זה פותר לי את הבעייה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.