עבור לתוכן

עזרה בבחירת מגבר\רסיבר לקולנוע הביתי שלי

Featured Replies

פורסם

שלום,

נתחיל מזה שאין לי מושג ירוק בכול מה שקשור לעולם הקלונוע הבייתי....הבנתי שיש הבדל בין רסיבר לבין מגבר...רק שלא בדיוק הבנתי איזה.

התקציב הוא בין 2-1K כאשר הנטיה היא יותר לגבול התחתון,יחד עם זאת אני לא רוצה לרכוש זבל.

הבנתי שרסיבר ורמקולים הם נושא נפרד,האם בעת רכישה של רסיבר מקבלים רמקולים מינימליים או שהרסיבר נמכר ללא רמקולים כלל?

הבנתי גם שיש אפשרות לחבר כבל HDMI וככה גם התמונה עוברת דרך הרסיבר....למה זה טוב ואיך מתבצע?

השאלה העיקרית היא איפה בכלל מתחילים...מה אני צריך לחפש ולבדוק לפני שאני בוחר רסיבר?

תודה מראש לעונים.

פורסם

במחיר הזה אתה לא תמצא משהו מיוחד...

זה תלוי בך ובצרכים שלך.

בכל זאת, הייתי ממליץ לך ללכת לחנות שיש בה חדר לתצוגה, ותבקש להאזין לרסיברים או מגברים בטווח המחיר שאתה מוכן להציע.

לגבי שאלת ה"מגבר או רסיבר?".

מגבר: יחידת הגברה שפועלת רק ע"י חיבור כבל לכניסות הקיימות במגבר (כל מגבר והכניסות שלו).

רסיבר: יחידת הגברה שפועלת ע"י חיבור כבלים לכניסות, וגם ע"י טיונר אשר קולט תחנות רדיו (AM-FM).

*רסיבר\מגבר מגיע ללא רמקולים.

לגבי חיבור הHDMI, אתה יכול לחבר אותו לרסיבר, אבל זה לא יועיל במיוחד, החיבור הזה נועד לנוחות האדם המשתמש.

אתה יכול ליצור כבל אחד אשר יוצא מהרסיבר לטלויזיה, ובטלויזיה זה תמיד ישאר על אותה כניסה.

כשאר תרצה להחליף בין המכשירים, תחליף את הערוץ ברסיבר, וככה תשתנה כניסת הסאונד וגם הוידאו.

לדוגמא:

הטלויזיה מחוברת בHDMI לרסיבר.

הרסיבר פועל כרגע על כניסה Digital 1, לכניסה הזו מחובר הממיר של יס, הסאונד שתשמע יהיה הסאונד של הממיר, והתמונה שתראה בטלויזיה תהיה של הממיר.

או שהרסיבר פועל כרגע על כניסה Digital 2, לכניסה הזו מחובר מכשיר הDVD שלך, הסאונד שתשמע יהיה של מכשיר הDVD, והתמונה שתראה בטלויזיה תהיה של מכשיר הDVD.

כל זה מבלי לגעת בערוצי הטלויזיה.

כמו שאמרתי, העניין פה הוא נוחות בלבד.

אתה מוזמן לשאול עוד שאלות אם ברצונך לדעת עוד פרטים.

מקוה שעזרתי לך,

מני חן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים