פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים 2GB זכרון, E6750 מעבד וכרטיס מסך GT240 ..רוב המשחקים עובדים לי חלק, אבל עדיין בחלק הם נתקעים לפעמים, מה יותר משתלם לי להוסיף זכרון או להחליף מעבד ?
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים לדעתי המפרט די בסדר להפעלת משחקים מין הסתם עדיף להוסיף זיכרון אים זה לא יענה על הדרישות אולי צריך לשדרג משהו אחר אבל האפשרות הזולה ביותר זה להוסיף זיכרון,כדי לדעת מה הבעיה לתקיעה של המשחק תעלה את הדרישות שלו כדי שנוכל לענות לך יותר טוב
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים מחבר תאמת הבעיה היחדה היא ב fifa 11 ,שלעפמים הוא עובד חלק ולפעמים הוא רץ די תקוע ..מה שיותר רציני זה שאני רואה שמהעבד רץ על 90 אחוז בזמן שרץ משחק ..ולמשל SC2 אני לא יכול להריץ על ULTRA בלי שיתקע..
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים גם אצלי fifa 11 ממש טוחן את המעבדCore 2 Duo 6600 עם 5870המעבד שלך לא יושב טוב עם המעבד.תשדרג מעבד או תחליף תושבת, שזה כולל לוח אם ומעבד (ואולי זיכרון).
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים התכוונת לומר שהמעבד שלי לא יושב טוב עם הכרטיס מסך ? שדרוג בהחלט נמצא בתוכניות שלי, זכרון יש לי 6 ג'יגה אז כנראה שאחליף ל AMD כלשהו ואשאר עם ה DDR 2 800 בכל אופן זה לא הנושא, רק רציתי לומר שגם אצלי פיפא נורא מקשה מאוד על המעבד דווקא
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים התכוונת לומר שהמעבד שלי לא יושב טוב עם הכרטיס מסך ? שדרוג בהחלט נמצא בתוכניות שלי, זכרון יש לי 6 ג'יגה אז כנראה שאחליף ל AMD כלשהו ואשאר עם ה DDR 2 800 בכל אופן זה לא הנושא, רק רציתי לומר שגם אצלי פיפא נורא מקשה מאוד על המעבד דווקאכשאמרתי "המעבד לא יושב טוב...", התכוונתי שהמעבד מהווה אצלך צוואר בקבוק.זיכרון וכרטיס מסך סבבה, תחליף מעבד למשהו עם 4 ליבות מסדרת ה-Core ותסתכל על ההבדל הגדול.לי היה E8400 והרגשתי שהוא היווה לי צוואר בקבוק במשחקים המודרניים כיום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.