עבור לתוכן

מחפש רעיון לשינוי וחידוש

Featured Replies

פורסם

בא פשוט נבנה מחשב בתוך מכונית ככה זה יחסוך ממך להכניס למכונה הגה ודוושה !! ויהיה אפשר גם לנסוע !

או אולי בתוך מטוס !!! יותר כיף לטוס אתה לא חושב ??

תגיד אחי איפה אתה חי זה לא איזה מערכת מלגו שאתה יכול להכניס שם מה שבא לך...

ואגב תתייחס לרעיון שלי זה גם לא יהיה קשה ואם אתה צריך עזרה אז תכתוב ויעזרו לך

פורסם
  • מחבר

בא פשוט נבנה מחשב בתוך מכונית ככה זה יחסוך ממך להכניס למכונה הגה ודוושה !! ויהיה אפשר גם לנסוע !

או אולי בתוך מטוס !!! יותר כיך לטוס אתה לא חוזב ??

תגיד אחי איפה אתה חי זה לא איזה מערכת מלגו שאתה יכול להכניס שם מה שבא לך...

ואגב תתייחס לרעיון שלי זה גם לא יהיה קשה ואם אתה צריך עזרה אז תכתוב ויעזרו לך

גאון התכוונתי שיש כזה הגה מיוחד למחשב שזה כזה למשחקי מרוצי מכוניות שזה כזה הגה דוושות של גז וברקס ויש גם כאלה שבאים עם היךוכים לא כזה אמיתי רק כזה למחשב כמו שיש ג'ויסטיק או מקלדת

פורסם

חחח אני יודע על מה דיברתי פשוט צחקתי שאמרת שאפשר להכניס את זה במקום הג'ויסטיק...

זה יהיה די סיבוך אתה יודע

פורסם

תשמע אחי זה לא שאנחנו יורדים עליך , פשוט כנראה אתה לא יודע לבטא טוב את מה שאתה רוצה או מתכנן לעשות...

אם תזביר את עצמך יותר טוב אולי נבין ...

וגם תהיה קצת מציאותי בשאלות שלך הרי אנחנו פשוט מתעסקים עם מחשבים , לא מטוסים ולא מכוניות ..

פורסם

תבנה טיוו

tivo

זה מכשיר שמקליט טלויזיה לתוך הדיסק הקשיח ככה שתוכל להקליט את התוכניות האהובות עלייך על מדיה דיגיטלית

עוד פיצרים שיש לזה זאת האפשרות לעשות פלייבאק לטלויזיה חיה ולעצור שניה את השידור וללכת לשירותים ואחר כך להמשיך ליראות אותו מהרגע שעצרת

כמובן שהמכשיר מחובר לאינטרנט ולרשת הביתית ואתה תוכל לשמוע שירים במערכת קולנוע שלך בסלון וליראות מצגות של תמונות

בקיצור לוקחים מחשב תוקעים עליו כרטיס טלויזיה עם כרטיס לכידת תמונה וכרטיס קול משובך

שמים עליו לינוקס עם תוכנת פריבו(שהיא בחינם גם כן) ונהנים מטיוו בחינם

פורסם
  • מחבר

טוב אז מה שרציתי זה רעיונות לשימושים אחרים של המחשב דוגמא

המכונה של המשחקים

פורסם

1. תכתוב בעיברית לא הבנתי כלום

Sorry man, wanna buy me a keyboard with hebrew letters on it, then i might be able to.

פורסם

חחח מה סתומרת מקלדת בלי עברית ????

כשיש אנגלית יש גם עברית לא ??

פורסם

חחח מסכן פותח הת'רד בסך הכל בא במצב רוח טוב לבקש עזרה וכולם מתנפלים

עליו! :) וד.א חשבתי על רעיון נחמד - בלוח אם יש חורים של ברגים כאלו אפשר להכניס בתוך

החורים האלו מסמרים ולתקוע אותו על הקיר עם מסגרת של תמונה או משהו.. ;D

אני חושב שאמרו את זה לפני...משהו כזה

פורסם

חחח מה סתומרת מקלדת בלי עברית ????

כשיש אנגלית יש גם עברית לא ??

המקלדת לא נולדו עם עברית מודבקת עליהם..

זה שאין לו עברית, יותר נכון אין לו אפשרות לכתוב בעברית זה יכול להיות למשל מכך שאין לו את המדבקות של האותיות על המקלדת..,

או שזה כי הוא קנה את המקלדת בחו"ל או משהו כזה.., אז היא לא תומכת בלשדר עברית(אם יש כזה דבר..).., או שהוא פשוט לא התקין בווינדוס עברית.. ;D ::)

אבל זה כבר לא קשור לנושא... ::) 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים