פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים בא פשוט נבנה מחשב בתוך מכונית ככה זה יחסוך ממך להכניס למכונה הגה ודוושה !! ויהיה אפשר גם לנסוע !או אולי בתוך מטוס !!! יותר כיף לטוס אתה לא חושב ??תגיד אחי איפה אתה חי זה לא איזה מערכת מלגו שאתה יכול להכניס שם מה שבא לך...ואגב תתייחס לרעיון שלי זה גם לא יהיה קשה ואם אתה צריך עזרה אז תכתוב ויעזרו לך
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים מחבר בא פשוט נבנה מחשב בתוך מכונית ככה זה יחסוך ממך להכניס למכונה הגה ודוושה !! ויהיה אפשר גם לנסוע !או אולי בתוך מטוס !!! יותר כיך לטוס אתה לא חוזב ??תגיד אחי איפה אתה חי זה לא איזה מערכת מלגו שאתה יכול להכניס שם מה שבא לך...ואגב תתייחס לרעיון שלי זה גם לא יהיה קשה ואם אתה צריך עזרה אז תכתוב ויעזרו לךגאון התכוונתי שיש כזה הגה מיוחד למחשב שזה כזה למשחקי מרוצי מכוניות שזה כזה הגה דוושות של גז וברקס ויש גם כאלה שבאים עם היךוכים לא כזה אמיתי רק כזה למחשב כמו שיש ג'ויסטיק או מקלדת
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים חחח אני יודע על מה דיברתי פשוט צחקתי שאמרת שאפשר להכניס את זה במקום הג'ויסטיק...זה יהיה די סיבוך אתה יודע
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים תשמע אחי זה לא שאנחנו יורדים עליך , פשוט כנראה אתה לא יודע לבטא טוב את מה שאתה רוצה או מתכנן לעשות...אם תזביר את עצמך יותר טוב אולי נבין ...וגם תהיה קצת מציאותי בשאלות שלך הרי אנחנו פשוט מתעסקים עם מחשבים , לא מטוסים ולא מכוניות ..
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים תבנה טיוו tivoזה מכשיר שמקליט טלויזיה לתוך הדיסק הקשיח ככה שתוכל להקליט את התוכניות האהובות עלייך על מדיה דיגיטליתעוד פיצרים שיש לזה זאת האפשרות לעשות פלייבאק לטלויזיה חיה ולעצור שניה את השידור וללכת לשירותים ואחר כך להמשיך ליראות אותו מהרגע שעצרתכמובן שהמכשיר מחובר לאינטרנט ולרשת הביתית ואתה תוכל לשמוע שירים במערכת קולנוע שלך בסלון וליראות מצגות של תמונותבקיצור לוקחים מחשב תוקעים עליו כרטיס טלויזיה עם כרטיס לכידת תמונה וכרטיס קול משובךשמים עליו לינוקס עם תוכנת פריבו(שהיא בחינם גם כן) ונהנים מטיוו בחינם
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים מחבר טוב אז מה שרציתי זה רעיונות לשימושים אחרים של המחשב דוגמאהמכונה של המשחקים
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים 1. תכתוב בעיברית לא הבנתי כלוםSorry man, wanna buy me a keyboard with hebrew letters on it, then i might be able to.
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים חחח מסכן פותח הת'רד בסך הכל בא במצב רוח טוב לבקש עזרה וכולם מתנפלים עליו! וד.א חשבתי על רעיון נחמד - בלוח אם יש חורים של ברגים כאלו אפשר להכניס בתוך החורים האלו מסמרים ולתקוע אותו על הקיר עם מסגרת של תמונה או משהו.. ;D אני חושב שאמרו את זה לפני...משהו כזה
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים חחח מה סתומרת מקלדת בלי עברית ???? כשיש אנגלית יש גם עברית לא ?? המקלדת לא נולדו עם עברית מודבקת עליהם.. זה שאין לו עברית, יותר נכון אין לו אפשרות לכתוב בעברית זה יכול להיות למשל מכך שאין לו את המדבקות של האותיות על המקלדת.., או שזה כי הוא קנה את המקלדת בחו"ל או משהו כזה.., אז היא לא תומכת בלשדר עברית(אם יש כזה דבר..).., או שהוא פשוט לא התקין בווינדוס עברית.. ;D : אבל זה כבר לא קשור לנושא... : 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.