עבור לתוכן

שאלה בקשר לעכבר ומקלדת אלחוטיים 2.4 ghz

Featured Replies

פורסם

שלום.

וואי שנים שלא ההיתי בפורום הזה אני מהראשונים שנרשמו לאתר :)

אז ככה יש לי בעיה כרגע יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים עם סטיק USB 2.4 GHZ של חברת A4TECH השאלה היא

יש לי כמה מחשבים בחדרי ואני רוצה לקנות גם מקלדות ועכברים אלחוטיים לשאר המחשבים (3) אני מאוד מרוצה מהביצועים של ה 2.4 GHZ ולא :nono:

מעוניין בIR האם זה אפשרי לחבר באותו מרחב(חדר אחד) כמה מחשבים עם מקלדות ועכברים אלחוטיים על תדר 2.4 GHZ בלי שהם יפריעו אחד לשני ???

הכוונה היא שלא ישתלטו אחד על התדר של השני ומה שאני יקבל זה 4 עכברים זזים ביחד :s07:

תודה לעוזרים!

כבר שכחתי כמה הפורומים של HWZONE טובים!!!!

פורסם
  • מחבר

upupup

מה יהיה איתכם מעל 300 צפיות ואין תשובה אחת אפילו???

פורסם

לא יכול לתת לך תשובה חד משמעית כי אין לי 4 מקלדות/עכברים באותו חדר. (מאמין שלכמעט אף אחד)

אני כן יכול לתת לך תשובה אבל:

BLUETOOTH

טלפון אלחוטי

WIFI

מיקרוגל

כל אלה משתמשים ב-2.4Ghz, כאשר מוצר איכותי יותר יודע לדלג לתדר אחר כדי לעבוד, מוצרים פשוטים לא יעשו את זה ופשוט לא יעבדו.

אתה לא תראה קפיצה של 4 עכברים במקביל, אבל כן עלולה להיות בעיה לעבוד איתם (הם יפריעו אחד לשני ועלולים לא להגיב לעיתים).

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שהתכוונתי! שלא יחסמו אחד תשני.

ועוד דבר אני חושב שחברות אחרות (למרות שזה אותו תדר) יעבדו ביחד.

פורסם

השאלה היא מה השימוש של המחשבים, אולי אפשר לחסוך את העכברים האלה...

לדוגמה אצלי יש מחשב סלוני שאני מחובר אליו ב-VNC ושולט עליו מהמחשב הנייח כשאני רוצה לעבוד עליו מבלי לשגע את היושבים בסלון.

עריכה:

תיקנתי, תודה...

פורסם

יניב

אם יש לך כמה מחשבים באותו חדר,

לא רק שחבל לקנות כמה מקלדות ועברים לכולם(בגלל בזבוז הכסף המיותר),

אלא גם ששימוש בסט אחד של מקלדת ועכבר, יהיה לך הרבה יותר נוח מאשר לעבור כל הזמן מסט אחד לשני(ולשלישי ולרביעי..).

אפשר לעשות את זה בעזרת כמה וכמה תוכנות, להלן אחת, חינמית:

http://www.softpoint.in/control-multiple-computers-single-set-keyboardmouse.html

בנוסף, משהו אחר,

אם לאחד מהמחשבים האחרים אין בכלל מסך,

אפשר להתחבר אליו עם VNC, וכך לא רק שאתה נשאר עם אותו סט של מקלדת ועכבר, אתה נשאר גם אפילו עם אותו מסך.

dimka התכוונת VNC? כי כתבת VPN

פורסם
  • מחבר

אם ההיתי רוצה שליטה ממקלדת אחת ועכבר אחד ההיתי עושה את זה מזמן.!

הבעיה היא שלא רק אני עובד על המחשבים כך שחייב עוד מקלדות ועכברים.

אין פה לאף אחד בבית שני סטים אלחוטיים? שיכול להגיד כן זה עובד???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים