פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים שלום חברים !אני מתעניין קצת בלוחות X58 HIGH END ורוצה לדעת האם פיספסתי משהו מהחברה , אני מתכוון ליסוע לחו"ל בקרוב ולהביא אחד מהםעד לא מזמן היה לי Asus Rampage 2 Extreme שהלך לעולמו , הדיזיין שלו היה דיי גרוע אז אני לא אביא עוד אחד כמותו (PCIEX קרובים , קשה מאוד לשים חלקים אחרים בתוכו ברגע שיש שני כרטיסי מסך וכד')להלן האופציות :Asus Rampage 3 ExtremeEVGA Classified 3WAYMSI Eclipseמה עוד אנשים מכירים פה?תודה!
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים היה לי Rampage 2 Extreme בעצמי ולפני כחצי שנה עברתי לEVGA Classified E760 ואני בחיים לא מתחרט.לוח אם מדהים... אגב ל EVGA יש יכולות OC יותר טובות משל ASUS בצ'יפסט של x58 גם מניסיון וגם בביקורות, הBCLK שאפשר להוציא על אותו מכפלה כמו בRampage תמיד יהיה גבוה יותר בClassified.הRampage 3 לא יפתור לך את הבעיה של קירוב בPCI-Ex גם כן.אגב, אם אתה מביא מחו"ל אז תבדוק את זה אם כבר על הדרך:http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=141-GT-E770-A1&family=Motherboard%20Family&series=Intel%20X58%20Series%20Family&sw=5
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים מחבר הי Jclarckבדיוק ללוח הזה התכוונתי , מה דעתך על ה MSI הזה? הוא גם נראה דיי מבטיחה RAMPAGE 2 EXTREME פשוט בושה יחסית למחיר ומה שהוא מציעאחריי שחיברתי שני 5870 לא נשאר לי פשוט מקום לכלום!מדהים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.