פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים היום הלכתי לקנות זוג מוניטורים, ובמקרה ראיתי על צג הפלזמה שבחנותאת הקטע התלת מימדי המדהים הזה של איש (שחור) ובחורה רבים מכות עם חרבות. משהו קטלני. מי שהיה בקולנוע בזמן האחרון יודע על מה אני מדבר. קיצור מאחורה היה טראק חפירות משהו לפנים. למישהו יש מושג מה השם?תודה מראש !!!
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים אני חושב שאתה מתכוון ל "The Animatrix " ...מהפרק Final Flight of the osirisטוב מצאתי את זה : Juno reactor- Conga Fury
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים אני יתפוס טרמפ על הת'רד ברשותך וישאל גם על טראק שדורש זיהוי:בהופעה של אינפקטד ויהל (Yahel And Infected Mushroom - Live At Japan) יש טראק עם אפקט שמתחיל בדקה 48:29 שאני לא מצליח לזהות.מישהו מכיר?זה הטראק החמישי בהופעה אגב.תודה
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים Yahel-Avalanche , יכל להיות שזה זה ...אך לא בטוח .1. Yahel - D.N.A2. Infected Mushroom - BP Empire3. Infected Mushroom - Symphonatic4. Infected Mushroom - S Is Here (Yahel Mix)5. ID6. ID7. Infected Mushroom - Tasty Mushroom8. Infected Mushroom - Never Ever Land9. Infected Mushroom - Unbalanced (Baby Killer Remix)10. Yahel - Intelligen Life11. Ballroom - Passenger12. The Muses Rapt - Spiritual Healing (Remix) זה מה שידוע
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים את זה אני יודע, וטראק 6 הוא Yahel - Avalanche, אבל 5 הוא המסתורי ומה שאני מחפש...
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים מחבר תודה למי שהכזיר לי שהטראק הוא של Juno Reactor.ד"א יש לי את כל הדיסק שלוJuno Reactor -Bible of Dreamsלדעתי בין הידסקים הטובים שיצאו איי פעם. ההרכב הזה הוא פשוט גאוני. והמוניטורים שכניראה אני יקנה עוד שבועיים (שתגיע המשכורת) הם Tannoy reaval אקטיבים שיתחברו ישירות לכרטיס האדיופייל שלי. 4500 שקל, מחיר מציאה !!!!
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים מחבר את זה אני יודע, וטראק 6 הוא Yahel - Avalanche, אבל 5 הוא המסתורי ומה שאני מחפש...Avalanche בכלל לא מושמע בסט.וחבל לך על הזמן. אני כבר ניסיתי לפני חצי שנה לברר על הטראק השישי והחמישי ולא השגתי שום תוצאות.ואני עוד אחד שמכיר בעל פה כל טראק של אינפקטד או יהל או כל אומן טראנס ישראלי אחר.
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים גמני לא חושב שהוא מושמע אבל זה מה שכתוב באחד מהפורומים הבודדים שדנים בזה...ניסיון חיפוש רחב היקף יצא לפועל בקרוב - התשובה תבוא...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.