פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים שלום לכולם, ליפני חצי שנה קניתי מחשב חדש ואלו הנתונים שלו: בכול אופן נחשב מחדש חזק וגם דיי חדש. לאחרונה אני שם לב לירידה במהירות הפעילות שלו שבאה למשל לידי ביטוי בדברים פשוטים כמו: פתיחה של אתרים, הוספת של שירים למדיה פלייר-זה ניתקע כזה, אפילו במיזעור של תמונה בוורד יש דיליי כזה ואפילו זה טוען לי כשאני מעביר סתם ככה תמונות. אני יודע שאלה דוגמאות דיי מפגרות אבל זה ממש משפיע לי על החוויה וזה מציק רצח. יכול ליהיות שיש בעיה בחומרה?או שאני מעמיס עליו?כי אני בסה"כ משחק במישחק רשת אחד, מישתמש באינטרנט בסקייפ ושומע מוזיקה.לא דברים מיוחדים. אשמח לעזרה מיכם. שבת שלום
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים תנסה לבצע איחוי דיסק *אם מדובר במחשב נייד לי יש מחשב נייד של HP והיתה לו בעיה דומה ולאחר שביצעתי עדכון BIOS הבעיה היסתדרה
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים זה לא ממש בעיית חומרה פשוט תחזוקת המחשב עים הזמן המחשב נהיה איטי אין מה לעשות קבצים שמצטברים וכולי.אני ממליץ לך להוריד את התוכנה הבאה Registry Mechanic,תנקה את הרג'סטרי לאחר מכן תריץ את האופציה clean yuer disks לאחר מכן תנסה לגלוש ותראה שהמחשב נהיה קצת יותר מהיר אבל לא בטוח שזה יעזור בממד של חווית ווינדוס.כמו כן איחוי הדיסק גם יעזור אני ממליץ על התוכנה Diskeeper מה שהתוכנה עושה היא פשוט מאחדת קבצים מפוצליםותחסוך לך גם מקום בדיסק הקשיח ותאחה אותו
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים אני חושב שסי כלינר היא חינמית ואולי גם טובה יותר , תמצא אותה בסטיקי של התוכנות כמובן איחוי דיסק סרגלים מיותרים וכו' מאיטים את המחשב בעיקר בגלישות , תתקין גם את אד בלוק יעזור בגלישה מהירה יותר
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים מה שהצגת פה זה בקושי מפרט וכל ההצעות "קסם" פה לא שוות כלום.אם יש לך בעיית ביצועים אתה צריך קודם כל להבין ממה הבעיה נובעת ולא להריץ כל מיני פתרונות snake oil בצורה עיוורת.אם אתה עובד על 7 יש לך פתרנות מצויינים מובנים כבר ב performance monitoring שיודעים להציג נתונים ישיריות מהWMI ואף "לדבג" ביצועים של יישומים.
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים שלום TrytoDieלחץ על התחל ,בשורת חיפוש כתוב ולחץ על performance Monitorכנס לתוכנה ובצע סריקה למערכת.המשך גלישה מהנה,לוטם בזק בינלאומי
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים שוב שלום TrytoDieבעברית תוכנית זו נקראת "צג המהימנות והביצועים"המשך גלישה מהנה,לוטם בזק בינלאומי
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים אגב ציון 5.9 נחשב לציון טוב זה הולך לפי הציון הכי נמוך אצלך במחשב,תלחץ על מדד חווית ווינדוס יש לך שם ציונים גם יותר טובים בגדול הציון הזה טוב מאוד,בקשר לאיטיות כמו שאמרתי לך או לתחזק את המחשב תמיד זה מוסיף מהירות אבל זה לא קשור לממד חווית ווינדוסעוד דבר שיכול להאט את המחשב זה וירוסים אני מניח שזה לא הבעיה אצלך
פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים מחבר אין לי אפשרות של ביצוע סריקה אלא חיפוש פיתרונות לבעיות.וזה שאמר על המד ביצועים אז הכול על 7.4 חוץ מהמעבד שהוא על 7.3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.