עבור לתוכן

מעוניין במפרט למחשב לשימוש כללי בתקציב 2.5-3K ללא OC, שקט, ללא ציוד נלווה.

Featured Replies

פורסם

שלום, ראשית הנני חדש בפורום - תודה מראש לכל העוזרים.

מעוניין במחשב שישרת בעיקר לצורך עבודה משרדית, אך גם לצפיה בסרטים ותמונות. אני מעוניין שיהיה אפשרי לבצע עריכת וידאו בסיסית, וכן עריכת תמונות בסיסית בפוטושופ (אני לא משתמש "כבד" - אך רוצה שתהיה אופציה לעריכה בסיסית). לא ישמש למשחקים.

1. מה התקציב המקסימלי? 2.5-3 K עדיף לנסות להתכוונן לכיוון הזול יותר.

2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - פורט בכותרת.

* אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך 1024X768 בגודל 19" של AOC אך בעתיד אשדרגו. בנוסף שתהיה אופציה לחיבור לLCD 40 לצפיה בסרטים.

3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא

4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן 1 TB מינימום. אפשר יותר.

5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. כאמור מפרט ללא ציוד נלווה.

6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? - חשוב שיהיה שקט (7-10)

7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. גר בעפולה.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)? אהיה שמח אם יהיה SLOT לכרטיסי זיכרון במארז עצמו (לא קריטי).

11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? לא

12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? לא

תודה מראש לעונים !!

פורסם
  • מחבר

אולי בכל זאת? תודה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים