עבור לתוכן

יש לי מעבד E6550 2.33, מעוניין לשדרגו למשהו קצת יותר חזק,תקציב עד כ- 700 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי את המחשב כמעט 4 שנים :

Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHZ LGA775

Intel DG33FB 1333MHz

Nvidia 8800 GT

2Gb - RAM

ועובד עם Windows XP

אני מעוניין לשדרג את המעבד, אולי להוסיף קצת זיכרון, אין לי כסף כרגע למחשב חדש.

האם אני יכול לרכוש כל מעבד אשר יש לו תושבת 775 ?

עיקר השימוש שלי הוא אינטרנט, אופיס ומשחק Call Of Duty!

כיוון שהזמנתי כבר את המשחק החדש שאמור להגיע בשבוע הקרוב, ממה שראיתי ברשת לא בטוח שהמעבד שלי יספיק ולכן אני בודק את האפשרות לשדרג אותו.

התקציב שיש לי הוא באיזור 700 ש"ח, כמובן שאני מעדיף לחסוך כמה שאפשר.

אודה לכם על עזרתכם בנושא, תודה.

פורסם
  • מחבר

צודק, תוקן.

רק עכשיו ממתין לעזרה של המומחים.

פורסם

לשדרג גם מעבד וגם זיכרון ב-700 ש"ח זה קשה.

700 ש"ח זה בקושי Q8300 עם קירור, אולי עם חריגה.

http://ark.intel.com/Product.aspx?spec=SLB5W

אולי כדאי לשקול OC ולקנות רק תוספת של זיכרון וקירור.

אולי כדאי לקנות גם מעבד וגם זיכרון יד שניה.

פורסם
  • מחבר

אני כרגע מסתדר יפה עם 2 GB זיכרון, הבעיה היא המעבד... ואם הזכרת, הקירור שיש לי כרגע הוא מאוורר וצלעות קירור רגילות? האם החלפת המעבד מצריכה אמצעי קירור רציניים יותר? ואם כן אז מה?

פורסם

1. במערכת המתוארת הE6550 הוא לא צוואר הבקבוק. לא ציינת רזולוציה, אבל אין סיבה שE6550 יהווה צוואר בקבוק עבור 8800GT.

2. סביר להניח ש:

א. כרטיס המסך שלך הוא צוואר הבקבוק במשחקים.

ב. ייתכן מאד והגיע הזמן לרענן את המערכת, להתקין את הWINDOWS.

3. רכישת מעבד חדש לS775, לפחות מהחזקים שבהיצע לא תהיה משתלמת, שכן הם יקרים למדי, והזולים יותר לא יניבו תוספת ביצועים כל כך גדולה. שווה בהחלט לשקול רכיבים יד שנייה.

4. ציין איזה ספק יש לך ומה רזולוצית הצג שלך על מנת שניתן יהיה לסייע לך.

פורסם
  • מחבר

אני עומד לקבל את המשחק CoD - black ops, מבדיקות שעשיתי ברשת לגבי תאימות המשחק למערכת שלי ישנה בעיה עם המעבד, כל השאר לא היוו בעיה. גם היום כרטיס המסך לא מהווה בעיה והוא מספיק חזק גם למשחקים של היום. העיה היחידה שיכולה להתעורר היא במעבד.

אני לא מתכוון לרכוש מעבד מהחזקים ברשימה, לדעתי אין לי צורך במעבדי 4 ליבות, אני חושב על כיוון של 2 ליבות בסביבות 3Ghz.

פורסם

אני כרגע מסתדר יפה עם 2 GB זיכרון, הבעיה היא המעבד... ואם הזכרת, הקירור שיש לי כרגע הוא מאוורר וצלעות קירור רגילות? האם החלפת המעבד מצריכה אמצעי קירור רציניים יותר? ואם כן אז מה?

מעבדי C2Q חמים יותר, ועשויים לדרוש מאוורר משהלם. אם המעבד נמכר כ-BOX, יש מאורר סטוק. אם המעבד נמכר כ-TRAY, ללא מאוורר, אז זה מצריך הוצאה נוספת של לפחות 50 ש"ח.

פורסם

אם עוד לא עשית זאת, תעלה את הFSB שלך מ333 ל400. זה יתן לך 2.8 GHZ - מהירות שכמעט בטוח שתהיה יציבה אצלך - הזיכרון תומך והלוח כנראה יתמודד. ב2.8GHZ כבר אין לך מה לטרוח לשדרג את המעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים