פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים ההודעה נערכה.אני מחפש מאוררי לד צבעונייםled fan \ uv led fan \ catode fan \ uv catodeשמתי עין דווקא על spire שבא בצבעי הכחול או כחול וורוד ביחדבגלל המחיר הזול שלו, עוצמת הרעש הנמוכה שלו, והתמונה החביבה שלו-------------------------------------------ההודעה המקורית על חיפוש מאוררי 80מ"מ :אני מחפש מאוררים שיעשו עבודה טובה, ולא מרעישים במיוחדזאת אומרת שהרעש שלהם יהיה סביר כזה חביב לאוזןבכלל אני משתגעלחברים שלי יש מחשבי קומפלט שהם קנוהם בחיים שלהם לא חשבו שמחשב זה משהו שמתחמםיש להם מאורר ג'נרי אחד מאחורה מוציא אוויר מתחת לספק, משהו שקט ביותרבחיים שלהם לא בדקו טמפרטורות לא דאגו לשטויות האלהאני כבר שנה משקיע במאוררים בלאגן מה לאלא רק שיש לי רעש של טרקטור מהמחשב ואני 24 שעות בלחץ עם התוכנה של ה ASUS לראות את הטמפרטורותאלה גם אני מתבאס כל פעם מחדש שאני רואה שאני על 44-46 מעלות במנוחהאז פאקינג למה אני צריך את זהאמרו לי פעם "אין דאגות לטיפשים"אולי זה עדיף......
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים "מה שאתה לא יודע לא יפגע בך"... בעיקרון זה עובד ככהאם אתה רוצה מאוורר נורמלי אז קנה SF2
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים אני הייתי הולך על Vantec Stealth-מבחינת יחס של ביצועים\רעש הם הרבה יותר טובים מה- SF2, וגם עולים פחות.אני מדבר מניסיון אישי, יש לי ארבעה כאלה והם חרישים לגמרי.
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים תראה אם אתה רוצה פשוטים..אז כך את מה שהציעו לך כאן.. אם אתה רוצה גם לגוון שיהיו צבעים וגם יהיו חזקים וטובים אני ממליץ מנסיון אישי, ממליץ בחום על Vantec UvLed 80MM Case Fan הם גם יפים מאוד! וגם ממש ממש חזקים (2700RPM), ושמתי את היד שלי לכיוון שהוא זורק אוויר..וזה פעם ראשונה שהרגשתי עוצמת שאיבת וזריקת אוויר שכזאתי..הם באמת ממש חזקים!!!
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים מחבר וגם ממש ממש חזקים (2700RPM), ושמתי את היד שלי לכיוון שהוא זורק אוויר.. ווואאאאווווו 2700 ? אתה ל-א ר-צ-י-נ-י !!!!!!!!!!!! חח הסמארט פאן 2 מגיע ל 4800 מה אתה משווה בכלל בכל מקרה...... יש לי סמארט פאן 2 ואני מחבר אותו ללוח אם אז מה לאזעזל אתם מדברים ? קיבלתי חיבור 3 פינים זה ללוח אם אז חיברתי ללוח אם! לא עושה לי שום בעיה אני שולט עליו עם הראובאס כמו שצריך והוא עובד מצויין... אממ בקשר ל Vantec Stealth לפי הפירוט שלו מול ה SMART FAN הוונטק - 27 CFM הסמארט פאן 2- 20-75 הוא לא נשמע אטרקציה :-/ ואני לא אוהב במיוחד מאוררים מוארים וכאלה דברים אני מעדיף כמו עכשיו קטודה כחולה ומאוררים כתומים (הסמארט פאן2) אבל הבעיה היא שהסמארט פאן2 במהירות ממוצעת שלו דיי מרעיש לי
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים ב2% מהמקרים הלוחות מאבדים מיציבות המתחים שלהם כשמאוורר חזק מחובר אליהם (כדוגמת הSF2)ברב המקרים זה לא "מזיז" ללוח.הרבה מעדיפים לספק ללוח את מירב היציבות ללא חיבור מאווררים ישירות ללוח.
פורסם 2003 בנובמבר 722 שנים חח.., אוקי עכשיו שאתה מחפש led fan כמו שאמרתי לי יש uv led fan של וונטק הם ממש ממש יפים וטובים!, המצלמה שלי..!!
פורסם 2003 בנובמבר 722 שנים מחבר SPIRE BLUE LED FANRated speed 2300 RPMNoise Level 25.0 dBA Air Flow 28.0 CFMזה נשמע לי מאוד מאוד שקטאבל הדחיפת אוויר מאוד מאוד חלשהלא?נראה לי שהג'נרי השחור שלי יהיה יותר חזק מזה..אני רוצה גם ביצועים טובים לא רק יופיהיופי זה רק צ'ופר שבא עם המאוררכמובן שאני רוצה שיעשה עבודה טובה ויראה תוצאות טובותהמאוררים הם להוצאת אווירמהגג, ומאחורה (מתחת לספק)בתור הכנסת אוויר למטה מקדימה אני ישים את ה SMART FAN 2מה אתם אומרים ללכת על הSPIRE או שעדיף את ה VANTEC UVאני רוצה לקנות 2 וכרגע התקציב לי מוגבל לאאאלללהה כי אני קונה מסך חדשאז אם אני יקנה UV LED של וונטקשעולה איזה 70 שקלאני לא בטוח שאני יקנה 2ואם אני יקנה UV רגיל בלי תאורה אני יקנה 2 בטוחאבל זה לא יהיה מואר ולא יעשה כלוםבגלל זה שמתי עין על ה SPIREשהם זולים (40ש"ח) וככה אפשר לקנות 2אבל אם לא יעשו עבודה טובה זה לא שווה לי...
פורסם 2003 בנובמבר 722 שנים מה שאמרת על חברים שלך נכון חלקית. אני זוכר שלפני שהבנתי בחומרה אז לפחות 3 פעמים בשנה הייתי צריך טכנאי. טכנאי לוקח 200 שקל מינימום. אתה חוסך הרבה כסף. הם לא דואגים אבל כשישרף להם משהו אז באסה
פורסם 2003 בנובמבר 722 שנים מחבר האמת במקרה שלהם זה לא כל כך נורא כי אם נשרף להם משהו הם מביאים בעיטות למחשב אחרי שחצי מארז התעקם ועדיין זה לא תיקן כלום כמו שהם ציפו אז הם פשוט מפסיקים להשתמש במחשב בכל מקרה בדקתי באתר של VANTEC ומשהו לא מובן לי UV FAN - בלי תאורה 2900 RPM 39 CFM 34 dBA UV LED FAN 2900 RPM 36 CFM 34 dBA אם הבנתי נכון שתיהם מסתובבים באותה מהירות מפיקים אותה עוצמת רעש אבל הדחיפת אוויר של המאורר ללא לדים גדולה יותר האם ה3 CFM בכלל קריטים או שאין הבדל בניהם ולמה זה בכלל ? והאם 34 DBA נחשב מרעיש כי אני יודע שעל המאורר למעבד SPIRE שיש לי, זה 29 DBA..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.