עבור לתוכן

עזרה עם הC200

Featured Replies

פורסם

קניתי C200 של POPCORN HOUR וגם כרטיס WIFI פנימי. להתקין את הכרטיס לא היה פשוט בכלל, ולא כי זה קשה אלא פשוט ההוראות היו לא ברורות בכלל.

בסופו של דבר הצלחתי להתקין את הכרטיס והדלקתי את המכשיר לראשונה על מנת לראות סרט, הלכתי להגדרות וחיפשתי את הרשת האלחוטיתית הביתית שלי (עובדת דרך ראוטר תקן N), זה מצא את הרשת עם כל הפרטים (SSID וIP). לאחר מכן ניסיתי לראות את המדיה המשותפת (קודם כל ניסיתי דרך שיתוף של הספרייה במדיה פלייר, אבל זה לא עבד אז הורדתי IHOME ובדקתי שיש לו ברשימה וידאו) אבל זה אומר לי שאין תוכן משותף בשרת. אז ניסיתי לבדוק אם זה בעיית תקשורת (כי עשיתי כל מה שהסבירו שצריך לעשות על מנת לשתף) אז ניסיתי להכנס לרדיו אינטרנט וYOUTUBE דרך הסטרימר אבל זה אמר לי שזה לא יכול לעשות את הבקשה הזאת.

לפי דעתי יש בעיה מסוימת בחיבור, אולי הראוטר לא מאפשר גישה לסטרימר או משהו כזה.

מישהו נתקל בכזאת בעיה?

נ.ב.

בסופו של דברראיתי סרט שרציתי דרך DISK ON KEY[br]פורסם בתאריך: 5.11.2010 בשעה 09:40:59

אני מבין שאין פה מישהו שיכול לעזור לי, יש למישהו רעיון למי אני יכול לפנות שמבין בזה? (פניתי לPOPCORN HOUR אבל הם עדיין לא החזירו לי תשובה).[br]פורסם בתאריך: 7.11.2010 בשעה 17:18:58
פופקורן ענו לי, הם אמרו שאולי כדאי לנסות להכניס את האייפי לבד ולא לסרוק לרשת. אבל הסברתי למפגרים שזה לא הבעיה בכלל, המכשיר מזהה את הרשת בעצמו.

הבעיה היא שהוא לא מוצא תוכן בשרת. גם בדקתי אם הפיירוול עושה בעיות, והוא לא.

אני ממש נואש. מעצבן לקנות מכשיר ביותר מ2000 שקל והוא לא עובד כראוי בגלל שהם לא מסבירים איך להשתמש בו כראוי.יכול להיות שיש בו בעיה אבל קשה לי להאמין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים