עבור לתוכן

קניתי LED וצריך קצת עזרה תותחים :)

Featured Replies

פורסם

קניתי היום את הסוג הזה - טלויזיה Sony BRAVIA KDL40EX600 LED ‏40 ‏אינטש סוני

קודם כל רציתי לדעת מה אתם חושבים עלייה..טובה לא משהו..והיא עלתה לי 4600

דבר שני חברה..רציתי קצת מידע על כמה דברים :

סטרימר...בין מה למה מחברים אותו?? קורא כל סוג של HD ואם כן איזה כדאי? עד 1000 ש"ח

דבר שני...יש לי יס מקס רגיל..לא מתכוון לשנות את זה..כבל SCART יעזור לי באיכות??

דברי שלישי...יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם...רציתי לדעת איזה סוג של כרטיס מסך לקנות...עד 1000 ש"ח ..לא למשחקים..נטו לסרטים בחיבור לטלויזה

ואם כן איזה כבל לקנות ?? HDMI DVI VGA??

תודה מראש חברה חייב אותכם! תפציצו בידע!

פורסם

אני לא חושב שאפשר ליפול רחוק עם סוני. זו בטח לא טלוויזיה רעה. למרות שהיא לא LED "אמיתית", אלה רק בעלת תאורה היקפית שבמקרה משתמשת ב-LED כמקור אור.

לגבי תוכן SD, זה לא ממש משנה איך תחבר, לא יראו טוב.

בפורום כרטיסי מסך תוכל למצוא המלצות על כרטיסים זולים לניגון HD בטווח מחיר של 200-300 שקל.

סטרימר, הוא כמו נגן DVD, אבל שמנגן תוכן HD מהמחשב.

הוא יכול לנגן מכונן חיצוני, USB או מחיבור ברשת למחשב.

ודבר אחרון: כל דבר שאתה מחבר לטלויזיה רצוי לחבר בחיבור HDMI.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי עזרת לי מאודדדדדדדד

בנוגע לSD

מה הכוונה לא יראו טוב לא משנה מה?? למה?

פורסם

אם יש לך חציל, לא משנה איך תבשל אותו, הוא נשאר חציל.

פורסם
  • מחבר

אוקיי את זה הבנתי אחי..לא הבנתי אבל איפה הבעיה? בטלויזיה שלי לא רואים טוב? או כאשר מעבירים בין מחשב לטלויזיה בכללי?

ועוד משהו אחי..לגבי הסטרימר..יש לך איזה דגם להמלצה? כנ"ל לגבי כרטיס מסך עם חיבור HDMI

נ.ב

לגבי נגן בלו ריי...קורא רק סרטים מדיסק מקורי??

פורסם

SD = Standard definitio

הכוונה היא לממיר. הרי אם המקור הוא לא HD, לא משנה מה תעשה (תחליף כבלים, טלוויזיה וכו') הוא לא יהיה HD.

פורסם

ובמידה ואתה קונה סטרימר אין צוריך לקנות כרטיס מסך חדש

כי הסטרימר מחובר למחשב (לרשת) באמצעות כבל רשת או אלחוטי והטלויזיה לסטרימר באמצעות HDMI

פורסם

לא יודע איך זה אצל יס אבל בכבלים אתה יכול לקבל מהם ממיר HD עם יציאת HDMI גם אם אתה לא בחבילת HD ואין לך שום ערוצי HD.

זה עניין של משא ומתן.

פורסם
  • מחבר

פייייייייייי באמא שלי אלופים אחד אחד!

חסכתם לי קצת כסף ודאגות..אחרי הוצאה של 20 אלף על החדר חח..

אני יודע שאולי אני מגזים עם השאלות..אבל לא עניתם לי לגבי סוג הסטרימר איזה כדאי??

אני שמעתי על POPCORN ועל Nowcom NC3500 ...הם נחשבים לטובים??? או שאתם ממליצים על דגמים אחרים?? ואם יש משהו אז יהיה ממש קטלני אם תביאו קישור..מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח..אפשרי לחרוג קצת...

:)

פורסם

אם יש לך מחשב בחדר אני לא רואה שום סיבה לקנות סטרימר, אתה יכול פשוט לחבר אותו לטלויזיה.

כמו שאמר art tatum תבקש מיס\הוט ממיר HD, אני יודע שהם במגמה לחלק אותם לכל בית. עם כבל HDMI לא תהיה לך שום בעייה לחבר את הממירים האלה וכמובן גם את המחשב לטלויזיה (הכבל מעביר גם סאונד).

פורסם

יש מצב שעם ממיר HD תוכל לצפות בחינם בערוץ הראשון HD.

פורסם

חחחחח ממש אטרקציה

ואני מחזק את זה שאם המרחק בין המחשב ל לטלויזיה קצר אז עדיף חיבור ישיר ללא סטרימר זה חוסך כסף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים