פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים יש לי קתודה קרה כחולה ולד 3 כיוונים ירוקאיך אני מחבר אותם ולאןואם יהיה ציורים או תמונות זה ממש יעזורתודה לכולם
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים אם תוכל לעשות כותרת יותר נורמלית זה יעזור.. ;D תציין את נושא הבעיה בכותרת.., ולא לרשום בעיה.. :
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים טוב קתודה אתה מחבר לספק.. אצלי הקתודה מחוברת לכרטיס כלשהו עם מתג, שהמתג מציץ החוצה מאחורה.., ואאת הכרטיס הזה אתה מחבר לאחד מהמולקס הנקבה שיש לך במחשב..(החיבורים הלבנים האלה..שיש 4 מקומות לפינים..)..ואת הקתודה אתה מחבר לכרטיס עם המתג.., ככה זה אצלי לפחות.. : בקשר ללדים..לא הבנתי איזה לדים יש לך..אבל אם זה לדים פשוטים שקונים מחנויות אלקטרוניקה.., כדאי שיהיו לך גם נגדים כדאי לספוג את המתח הגבוה ושהלד לא ישרף מהר.. : (נכון?)
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים מחבר טוב קתודה אתה מחבר לספק.. אצלי הקתודה מחוברת לכרטיס כלשהו עם מתג, שהמתג מציץ החוצה מאחורה.., ואאת הכרטיס הזה אתה מחבר לאחד מהמולקס הנקבה שיש לך במחשב..(החיבורים הלבנים האלה..שיש 4 מקומות לפינים..)..ואת הקתודה אתה מחבר לכרטיס עם המתג.., ככה זה אצלי לפחות.. : בקשר ללדים..לא הבנתי איזה לדים יש לך..אבל אם זה לדים פשוטים שקונים מחנויות אלקטרוניקה.., כדאי שיהיו לך גם נגדים כדאי לספוג את המתח הגבוה ושהלד לא ישרף מהר.. : (נכון?) מה שתכוונתי שתגיד לי מה עושים עם החיבורים של הקתודה יענו אם מחברים את זה עם הנקבה לזכר זכר לנקבה והלדים לא סתם קניתי מזיגזג כאלה של שלוש כיוונים ירוק
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים אין הרבה אפשרויות לחבר את זהבספק יש לך רק חיבורי נקבהאז מין הסתם שאתה מחבר את הזכר של הקתודה לנקבה של הספקזה לא שיש אפשרות אחרת
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים מחבר אין הרבה אפשרויות לחבר את זהבספק יש לך רק חיבורי נקבהאז מין הסתם שאתה מחבר את הזכר של הקתודה לנקבה של הספקזה לא שיש אפשרות אחרתוהלד גם?
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים מחבר ואם זה ככה רק זכר ולספק יש רק נקבה אז למה בכלל שמו נקבה גם ללד ולקטודה?
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים כדי שתוכל לחבר אותו למכשיר אחר אתה מחבר את הנקבה של הספק לזכר של הקתודה וממשיך הלאה, את הנקבה של הקתודה לזכר של הלייזר את הנקבה של הלייזר להרדיסק וככה אתה לא מבזבז חיבור על מכשיר אחד
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים מחבר כדי שתוכל לחבר אותו למכשיר אחראתה מחבר את הנקבה של הספק לזכר של הקתודהוממשיך הלאה, את הנקבה של הקתודה לזכר של הלייזראת הנקבה של הלייזר להרדיסקוככה אתה לא מבזבז חיבור על מכשיר אחדלמה לחבר להרדיסק?
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים מחבר כי במקרה גם ההארדיסק צריך חשמל..... כן אני יודע טוב הבנתי כי כאילו לא לבזבז מקומות של חיבור וככה זה יחבר כמה דברים בו זמנית נכון?
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים מחבר נכוןתראו רציתי כאילו עוד לא שמתי פרספקט והכל אבל אני רוצה רק לחבר ולהדליק ולראות זה יכול לעשות בעיה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.