פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים פייפל השלימה היום את פריסתה בישראל והשיקה את paypal.co.il עם ממשק מלא בעברית. עד כה, פייפל לא תמכה בשפות הכתובות משמאל לימין וישראלים נאלצו להשתמש באתר הבינלאומי הכתוב באנגלית. האתר החדש תומך בכל אפשרויות התשלום השונות הקיימות בפייפל העולמי. משתמשים יוכלו להרשם, לנהל את החשבון שלהם ולבצע צ'קאאוט בעברית. בנוסף, פייפל ישראל הקימה מרכז שירות ותמיכה מקומי בשפה העברית. http://www.140.co.il/blog/2010/11/03/17393
פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים מזכיר לי שאי-שם בשנת 2003 כשהתחלתי עם eBay שלחתי להם מייל ושאלתי מתי יתמכו בבנקים ישראליים למשיכת כסף ולגבי ממשק בעברית. אמרו "בקרוב"
פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים מה הבעיה להתשמש באתר באנגלית אם הכל גם ככה עובד מצויין עם ישראל ויש להם אפילו נציגות פיסית פה?
פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים השאלה היא, האם אפשר לשלם עם כרטיס בעל 8 ספרות? (לא שיש לי צורך בזה, אבל זה יחסוך הרבה צרות לצעירים יותר שלא יצטרכו לקנות ויזה נטענת)
פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים מחבר אותי גם מעניין במה בדיוק תורם לי האתר בעברית? אני בעיקר שמח שאת כל המדיניות שלהם תירגמו לעברית.. וכן האתר צולע משום מה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.