עבור לתוכן

חושב שנהרס לי המסך במחשב הנייד שלי

Featured Replies

פורסם

מה המצב חבר'ה ?..

ראיתי שהמסך של המחשב הנייד שלי לא כל כך נקי אז החלטתי לנקות אותו .. יש לי נוזל מיוחד לניקוי מסכי LCD אבל כמו מטומטם התזתי ישירות על המסך (ממרחק של 5-6 ס"מ) ולא על המטלית המיוחדת עצמה .. עכשיו שמתי לב שמתי שאני נכנס למשחק ויש לכמה זמן מסך שחור אז באמצע המסך יש מין עיגול של 5 על 5 ס"מ מרקם ירקרק כזה ..

לא ראיתי שזה היה מקודם (אולי לא שמתי לב) אבל אני לא יכול להגיד שזה לא היה .. הקטע הוא שרואים את זה רק כשהמסך שחור (כשהוא כבוי לא רואים את המרקם הירקרק הזה) וכשאני נגיד באינטרנט או סתם בשולחן עבודה או בכל דבר אחר שאין בו שחור לא רואים את זה ... נראה לכם שהרסתי את המסך של המחשב הנייד שלי ?.. מוזר שהתזתי על כל המסך ורק באמצע זה נהיה ככה .. בבקשה, למי שיש מחשב נייד עם מסך מסוג HD TFT שיבדוק אולי גם לו יש את זה ואני סתם מדמיין שזה לא היה ..

אפילו הכנתי בצייר תמונה שכולה שחורה כדי שתבדקו אצלכם (התמונה מצורפת בת'רד) .. מי שיכול בבקשה לבדוק שיוריד את התמונה ושישים אותה על כל המסך ושיבדוק אם באמצע המסך יש מרקם ירקרק כזה ..

הנה תמונה של מסך של מחשב נייד שערכתי בצייר והקפתי בעיגול את האיזור שאני רואה שם את המרקם הירקרק הזה

30mq3b7.gif

עריכה: סידרתי את זה לבד, אפשר לנעול :locked:

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים