עבור לתוכן

gtx460 gigbyte oc - עושה לי בעיות במחשב

Featured Replies

פורסם

היא לא תתן ביצועים טובים יותר ! היא תתן ביצועים נמוכים יותר !

יש לה איזה 50 מעבדי CUDA פחות ,ופלוס תדרים נמוכים יותר , היא אפילו לא יותר חזקה מה768mb הרגיל !

אתה מטעה את הבחור- בבקשה תקרא:

http://www.iopanel.net/forum/thread43737.html

• תגובות 120
  • צפיות 16.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא אכפת לי מה רשום.

הSE תיהיה חלשה מה768 ברזולוציות של עד 1680

ברזולוציית FHD הם יהיו שווים ומעל FHD הSE יקח.

בכל מקרה הSE תמיד יהיה חלש מה1GB

פורסם

אתה מטעה את הבחור- בבקשה תקרא:

http://www.*צונזר*.net/forum/thread43737.html

קודם כול אני מטעה ? אתה עם אני לא טועה הבאתה את הלינק ,היה כתוב 288 ליבות CUDA ,לעומת זאת לGTX460 הרגיל יש 336 . עם זה לא הבדל אז מה כן ?

פורסם

היי

חדשות טובות מאוד :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

בKSP הסכימו לבא לקראתי ולהחליף לי את הכרטיס בכל מה שארצה , אפילו שהכרטיס הנ"ל ניבדק שוב ונימצא תקין לחלוטין במעבדה

אני מאמין להם , יכול שיש לי בעית תאימות בלוח אם , לקחתי במקומו HD6850 , ובלי עין הרע הכל עובד 100%.

כל הכבוד לחברת KSP עכשיו הם הראו לי שבאמת יש אחריות ותמיד אפשר לבא לקראת הלקוח, תודה ללירן משרות לקוחות שסידר את כל זה .

תודה לKSP :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

רוני

פורסם

קודם כול אני מטעה ? אתה עם אני לא טועה הבאתה את הלינק ,היה כתוב 288 ליבות CUDA ,לעומת זאת לGTX460 הרגיל יש 336 . עם זה לא הבדל אז מה כן ?

רשום במפורש שזאת גרסא משופרת בעלת ביצועים טובים יותר.

ממשק הזיכרון עלה מ 192 ל 256.

פורסם

איך גירסה משופרת יכולה להכיל פחות מעבדי CUDA (כמובן כשמדברים על אותה הליבה -GF104 )

פורסם
  • מחבר

אז ללכת להחליף או לחכות כמה ימים שתצא הGTX 460 SE ומי אמר לכם שהגרסה הזו תשווק בארץ בזמן הקרוב בכלל?

אז מה הכרטיס הכי שווה שיש היום בסביבת 1200-1400 שקל? מצידי גם להוסיף לחנות קצת כסף כדי לקבל משהו איכותי.

HD6850 נחשב יותר טוב מGTX460?

מה זה CUDA ו PHYSX - יש את זה בכרטיסים של ATI? ומה זה אומר בכלל?

תשמעו שהכרטיס עבד אצלי טוב הוא הפעיל משחקים מצויין, וגם זה GIGABYTE וגם זה מקורר, הייתי רוצה אותו אחד אבל בלי בעיות.

פורסם

רשום במפורש שזאת גרסא משופרת בעלת ביצועים טובים יותר.

ממשק הזיכרון עלה מ 192 ל 256.

הGTX4601GB מגיע עם 256 ביט והוא טוב בממש קצת מה768.

הSE יגיע עם פחות CUDA CORES מה שישפיע יותר על הביצועים מקצת רוחב פס לזיכרון ועוד 256M (זה DDR5 רוחב הפס מספק)

VAZ

בקשר לפיזיקס וCUDA תחפש בגוגל.

לדעתי קח 6870

או GTX470 אם אתה מעדיף NV

פורסם
  • מחבר

טוב אז מה שאתם הכי ממליצים זה ללכת על ה hd6870?

ולא על GTX460 SE הגרסה שהזכירו פה?

פורסם

תיקח כבר את ה6870 ,כרטיס חזק יותר בהרבה מ460 , שווה ל470GTX ואפילו עובר אותו.

פורסם

טוב אז מה שאתם הכי ממליצים זה ללכת על ה hd6870?

ולא על GTX460 SE הגרסה שהזכירו פה?

GTX460 SE חלש מהGTX460 1GB שחלש מה6850 שחלש מ6870 והGTX470

מובן ?

GTX460 SE <GTX460 1GB <6850 <6870\GTX470

פורסם
  • מחבר

רוני לך הם נתנו את ה6870 ראש בראש או שהוספת כסף?

מה לגבי העניין של הפיזיקס וה Cuda שאין את זה ב ATI? הבנתי שזה טוב לתוכנות גרפיות ולהצגת דמויות במשחקי מחשב.

טוב אז אני אבקש מהחנות HD6870 או GTX470 ואני אבקש שהיצרן גם יהיה GIGABYTE.

פורסם

לא, לקחתי את 6850 ואני סוף סוף מרוצה מאוד, אני אמרתי שלך יש זיכויי של ערך ה6870 , תרוץ ותיקח אותו, כרטיס חזק חזק מאוד!

יותר חזק מה5850 שניחשב לכרטיס מעולה, עזוב את הפיזיקס וה Cuda , ללא תשים לב כמעת לחוסר שלהם, ביכלל הCuda זה לתוכנות גרפיות כבדות שאתה לא עובד איתם , כך כבר את ה6870 ולא תיצטער, אני מה6850 מרוצה בלי עין הרע, שימשיך כך :D

אני לקחתי של חברת שפיר, יש לה קירור טוב.

פורסם

זה מדהים איך אתה אומר לכולם לא ללכת על NVIDIA בגלל שהיה לך נסיון גרוע עם כרטיס אחד שלהם ...

במילים אחרות פשוט :kopfpatsch::screwy: :s05:

פורסם

לא לא, ממש לא , אני מעדיף NVIDIA,פשוט ה6870 בחירה מוצלחת לVAZ, אם הוא ירצה שיקח את ה470, אני ימשיך להמליץ גם על 460, היום המלצתי בפורום על MSI 460 עם קירור ציקלון מעולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים