פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים קודם כל תודה לעוזרים ולאלה שניסו..העניין הוא כזה - אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהיה בעיקר לאינטרנט תוכנות כמו סקייפ מוזיקה וסרטים.אני חשבתי על מפרט מסויים ורציתי לראות את דעתם עליו..כמו כן חשוב לי שהמחשב יחזיק זמן רב.מעבד: Intel® Core™ i3-350M Processor 2.26GHzזיכרון:4096MB DDR3 1333כרטיס מסך:לא מובנה - צריך המלצהדיסק קשיח:500GB SATA 7200RPMכונן אופטי:צורב dvdיציאות:USB 2.0 x 3, D-Sub, Audio, eSATA, HDMIקורא כרטיסי זכרון, יציאת רשת ועכבר Touchתקשורת:כרטיס רשת אלחוטי (IEEE 802.11b/g/n (draftכרטיס רשת LANBluetoothתודה רבה לכולכם!
פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים צודק לגמרי, לדרישות שלך גם נייח פחות חזק יספיק.מה הכוונה ב"יחזיק זמן רב"?יעבוד הרבה זמן ללא טעינה, או אורך חיי המוצר יהיו ארוכים?אם זה הראשון, יש דגמים שיהיו עדיפים על המפרט המתואר.תשובה לשאלה השניה אי אפשר לתת. אורך חיי מוצר תלוי באופי השימוש שלך במחשב.כמובן שיש עדיפות למחשב בעל איכות בניה טובה יותר - מבטיח עמידות.
פורסם 2010 בנובמבר 515 שנים מחבר אורך חיים רב הייתה הכוונה.ואשמח אם המנהלים יוכלו להעביר כמו שאמרתם לפורום ניידים..ושם לקבל עוד חוות דעת.תודה ושבת שלום!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.