עבור לתוכן

צריך עזרה- מתלבט לגבי רכישת רמקולים SOLO6 של MICROLAB

Featured Replies

פורסם

האם הרמקולים האלה משתווים למערכת חלקים סבירה? יש לי כרגע מגבר 315 NAD+ רמקולי מדף של MISSION ובגלל המקום אני רוצה מוניטורים החדר הוא 12 מ"ר.

לפי הביקורות שקראתי ה-SOLO6 מאוד כדאיים למחיר השאלה אם הם ברמת מערכת סטריאו סבירה או שאלו ציפיות מוגזמות מדי?

אשמח אם מי ששמע אותם יכול לתאר למה בדיוק לצפות ביחס למערכת ביתית

תודה, יגאל

פורסם

Solo 6 נשמעים מעולה, מנסיון !

אך לפי דעתי, הסולו 7 יתנו לך חוויה יותר כיפית ויותר איכותית.

אם הבעיה שלך היא המקום, הSOLO 6 בהחלט עדיפים.

אבל אם אין לך בעיה של קצת יותר מקום, ואתה אוהב באס חזק, איכותי ונקי, הייתי ממליץ לך להוסיף עוד קצת, ולרכוש זוג Solo 7 !

לגבי שאלת הכדאיות, אין בכלל ספק ! זה כדאי !

פורסם
  • מחבר

מני תודה על התגובה שלך,

לגבי ה- SOLO7 אני אוהב בס כל עוד הוא אינו מוגזם ומהדהד, השאלה אם הרמקולים האלה עומדים לדעתך ברמה של מערכת משולבת והאם הטוויטר לא מציק

פורסם

לדעתי ניתן למצוא מוניטורים בסביבות 1000 שקל שמשתווים ל SOLO אבל, לא נשכח ש SOLO הם מוניטורים אקטיביים וב 1000 שקל כבר לא תמצא אקטיביים ברמה שלהם.

עם מגבר כמו 315 הייתי קודם מנסה לשמוע את SOLO מול מוניטורים פסיביים, ורק אז מחליט...

בכל מקרה הטוויטר של SOLO נעים ולא מציק כלל (עם DAC נורמלי לפחות)!

פורסם
  • מחבר

תודה. אני אנסה למצוא מקום שמשמיעים אותם לפני שאחליט

פורסם

אני יכול להגיד לך שזה רמקול מדהים (גם ה6 וגם ה7 - במיוחד ה7! ), סאונד חם ואיכותי, הגבוהים, המידים והבאסים נמצאים שם, ועושים את שלהם, הצליל שלהם, גם בעוצמות הגבוהות ביותר, נשמר ונשאר איכותי.

בקיצור, לרמקול הזה יש את הכל ! ובטעם !

זה לא חסר, וזה גם ממש לא גורע, הכל במידה הנכונה.

אני יכול לחתום לך, שאתה תהיה מרוצה מהקניה.

ושוב, המלצתי על הסולו 7 כי יש לו אלמנט נוסף, ותיבה גדולה יותר, שנותנת סאונד חם יותר, ועמיד יותר ברמות הגבוהות.

מקווה שעזרתי, תתחדש.

מני חן (:

פורסם
  • מחבר

עדיין מתלבט כיון שמבחינתי הרמקולים האלה יבואו במקום מערכת חלקים סבירה, חושש שהביקורות המהללות מהולות בעצם ההפתעה מן התמורה ביחס למחיר, אבל שוב הרמקולים האלה מבחינתי הם נטו למוסיקה ואם האיכות המוסיקאלית שלהם נחותה משמעותית ממערכת חלקים סבירה הרמקולים האלה עלולים להתברר מבחינתי כהחלטה לא נבונה.

אשצח לשמוע עוד רשמים של אנשים שיצא להם להאזיןן לסולו7 בעיקר התחייחסות לתחום הביניים, קולות הזמרים. שמעתי לא מעט רמקולים למחשב ובדרך כלל את תחום הביניים הם נוטים לעטוף בבס בולעני.

פורסם

שוב פעם, הביקורות המהללות בוחנים את SOLO ביחס לרמקולים למחשב ולא כמוניטורים יעודיים!

מכיוון שמדובר בחיבור הרמקולים דרך מגבר (כלומר, אין צורך באקטיבי) כדאי מאוד לשמוע גם אלטרנטיבות...

למשל, לדעתי הצליל של Wharfedale 10.1 חם יותר ומפורט יותר מזה של SOLO (יש לי SOLO 6).

ויש עוד מבחר

פורסם

יש לך ביקורת טובה במדור של ביקורות סאונד כאן באתר - תקרא ( אולי כבר קראת )

לא ממש הבנתי , האם אתה רוצה להחליף את מה שיש לך כבר בסולו ?

אני לא חושב שתקבל צליל יותר טוב ממה שיש לך עכשיו .

הסולו הם לא מוניטורים זה בטוח ,הם רמקולים סבירים למחשב וטובים בשביל המחיר שלהם .

התקציב שלמוניטורים הוא לפחות פעמיים וחצי מהסולו .

פורסם
  • מחבר

אכן מעונין להחליף עקב בעית מקום, מאד מרוצה ממה שיש לי כרגע. ברור לי שאקבל צליל פחות טוב מדובר בפער תקציבי של פי 3, הציפיות שלי מהסולו הן שיהיו ברי השוואה ולא מנותקים באיכותם מזוג רמקולים ומגבר במחיר כניסה.

את הסולו לא יצא לי לשמוע אבל שמעתי המון רמקולים למחשב שקיבלו ביקורות מעולות ואותי אישית איכזבו לחלוטין כששמעתי אותם בהיבט של מערכת למוסיקה נטו הם לא עמדו בציפיות.

בגלל גודלם של הסולו והביקורת המעולה אני שוקל לרכוש אותם למרות מה ששמעתי עד עכשיו.

פורסם

תתלה את הנוכחים על הקיר או תייצר / תבנה / תקנה להם מדף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים