עבור לתוכן

בקשת סליחה מחברת KSP על שהאשמתי אותם בבדיקה לא תקינה

Featured Replies

פורסם

היי

לאחר בדיקה וקישורים ששלוח לי עכשיו חבריי הפורום , ראיתי באתרים שיש בעיה רצינית עם כרטיס מסך 460GTX של חבר ASUS בתאימות עם מערכת הפעלה WIN7, יש הרבה תלונות מכל העולם על תקיעות במחשב , חברת NVIDIA שיחררה למכירה כרטיסים עם חוסר תאימות בWIN7 על מערכת XP זה עובד תקין. לכן הטכנאי של KSP בדק על מערכת XP ולכן זה יצא תקין, חייבים לידע על זה .

לכן אני מיצטער אם פגעתי בKSP , אני לקוח שלהם זמן רב והמשיך עוד לקנות שם.

רוני

פורסם

אין לNVIDIA קשר לזה ,תאשים שאת ASUS .

פורסם

מוכרח להגיד שיצא לי לקנות סט של שני זכרונות DDR2 של PATRIOT ב-KSP. אחד מהם היה תקול והמחשב לא עלה איתו.

באתי ל-KSP והם החליפו במקום, אחרי שבדקו שהסט החדש שהם נותנים לי תקין.

מה שמדהים הוא, שזכרונות PATRIOT ב-KSP הם תוצרת ארה"ב. לא סין, לא טייוואן...

פורסם

מוכרח להגיד שיצא לי לקנות סט של שני זכרונות DDR2 של PATRIOT ב-KSP. אחד מהם היה תקול והמחשב לא עלה איתו.

באתי ל-KSP והם החליפו במקום, אחרי שבדקו שהסט החדש שהם נותנים לי תקין.

מה שמדהים הוא, שזכרונות PATRIOT ב-KSP הם תוצרת ארה"ב. לא סין, לא טייוואן...

כבר מזמן מזמן שארץ היצור לא מעידה על איכות המוצר-אתה חושב שאת מחשבי fujitsu שמיוצרים בגרמניה מרכיבים במפעל פועלים גרמנים? מרכיבים אותם תאילנדים ועובדים במשכורת מינימום....

פורסם

לפחות לי יש GTX 470 שלא עושה שום בעיה עם חלונות 7 וגם לא שונה בהתנהגות מ- GTX260

פורסם

הייתי נותן לך חוות דעת אחי אבל אני לא אוכל עד שיבוא חשמלאי כי כנראה שהחדר שלי לא עומד מול ספק 850w של קורסייר אז המפסק קופץ...

פורסם

באמת משתתף בצערך על 7 מדורי הגיהנום שעברת עם ה GTX 460 שלך.

כרגע מורכב במחשב שלי SPARKLE GTX 460 768MB *אחד הקניות היותר מוצלחות שלי* אנ נהנה מכל רגע עם הכרטיס הזה.חושב על לרכוש עוד אחד

ושתבין שוכבים לי בארון ברגע זה.בו נראה

GIGABYTE HD4870

SAPPHIRE HD5770

POINT OF VIEW GTX 275

SAPPHIRE HD5870

אני ינסה גם לשחזר איזה כרטיסים היו מורכבים לי במחשב ב 3 חודשים האחרונים.

HD5770 CF

MSI/ASUS 8800GT SLI

HD5850

GAINWARD GTX275 GS

GIGABYTE HD5870

זה מה שאני זוכר בתוך היו עוד

אני מרוצה מכל שניה עם ה GTX460 שלי

פורסם

בהצלחה בהמשך החיים רוני. מעכשיו לא לפתוח דיון על כל תהיה, גוגל היה פוטר לך את שבעת מדורי הגהינום שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים