פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים היילאחר בדיקה וקישורים ששלוח לי עכשיו חבריי הפורום , ראיתי באתרים שיש בעיה רצינית עם כרטיס מסך 460GTX של חבר ASUS בתאימות עם מערכת הפעלה WIN7, יש הרבה תלונות מכל העולם על תקיעות במחשב , חברת NVIDIA שיחררה למכירה כרטיסים עם חוסר תאימות בWIN7 על מערכת XP זה עובד תקין. לכן הטכנאי של KSP בדק על מערכת XP ולכן זה יצא תקין, חייבים לידע על זה .לכן אני מיצטער אם פגעתי בKSP , אני לקוח שלהם זמן רב והמשיך עוד לקנות שם.רוני
פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים מוכרח להגיד שיצא לי לקנות סט של שני זכרונות DDR2 של PATRIOT ב-KSP. אחד מהם היה תקול והמחשב לא עלה איתו.באתי ל-KSP והם החליפו במקום, אחרי שבדקו שהסט החדש שהם נותנים לי תקין.מה שמדהים הוא, שזכרונות PATRIOT ב-KSP הם תוצרת ארה"ב. לא סין, לא טייוואן...
פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים מוכרח להגיד שיצא לי לקנות סט של שני זכרונות DDR2 של PATRIOT ב-KSP. אחד מהם היה תקול והמחשב לא עלה איתו.באתי ל-KSP והם החליפו במקום, אחרי שבדקו שהסט החדש שהם נותנים לי תקין.מה שמדהים הוא, שזכרונות PATRIOT ב-KSP הם תוצרת ארה"ב. לא סין, לא טייוואן...כבר מזמן מזמן שארץ היצור לא מעידה על איכות המוצר-אתה חושב שאת מחשבי fujitsu שמיוצרים בגרמניה מרכיבים במפעל פועלים גרמנים? מרכיבים אותם תאילנדים ועובדים במשכורת מינימום....
פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים לפחות לי יש GTX 470 שלא עושה שום בעיה עם חלונות 7 וגם לא שונה בהתנהגות מ- GTX260
פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים הייתי נותן לך חוות דעת אחי אבל אני לא אוכל עד שיבוא חשמלאי כי כנראה שהחדר שלי לא עומד מול ספק 850w של קורסייר אז המפסק קופץ...
פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים באמת משתתף בצערך על 7 מדורי הגיהנום שעברת עם ה GTX 460 שלך.כרגע מורכב במחשב שלי SPARKLE GTX 460 768MB *אחד הקניות היותר מוצלחות שלי* אנ נהנה מכל רגע עם הכרטיס הזה.חושב על לרכוש עוד אחדושתבין שוכבים לי בארון ברגע זה.בו נראהGIGABYTE HD4870SAPPHIRE HD5770POINT OF VIEW GTX 275SAPPHIRE HD5870אני ינסה גם לשחזר איזה כרטיסים היו מורכבים לי במחשב ב 3 חודשים האחרונים.HD5770 CFMSI/ASUS 8800GT SLIHD5850GAINWARD GTX275 GSGIGABYTE HD5870זה מה שאני זוכר בתוך היו עודאני מרוצה מכל שניה עם ה GTX460 שלי
פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים בהצלחה בהמשך החיים רוני. מעכשיו לא לפתוח דיון על כל תהיה, גוגל היה פוטר לך את שבעת מדורי הגהינום שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.