עבור לתוכן

יש בעיות רציניות עם כרטיס 460GTX של חברת ASUS במערכות הפעלה WIN7 !

Featured Replies

פורסם

תגובות: 1,216

ZZZ

דפדפן: Firefox 3.6.12

על Windows NT

[מפרט מחשב]

זו בעייה דיי שכיחה בסידרה 4XX, הרבה משתמשים מתלוננים על FREEZING בזמן עליית המחשב.

אנשים ששלחו את הכרטיס הישר למפעל של ASUS להחלפה לא נענו בחיוב ושלחו להם את אותו הכרטיס בחזרה, לטענת ASUS הכרטיס תקין...

אכן מצב ביש.

אם זו לא יותר מדי טירחה עבורך, תנסה לפרמט ל- XP ולבדוק מה קורה.

אם הכל פועל כשורה תצרוב ביוס של חברה אחרת לכרטיס(אחרי שתשמור את קובץ הביוס המקורי שלך) ותראה מה קורה חזרה עם WIN7 64BIT.

פורסם

ידוע לי על הבעיה הזאת בכרטיסי gainward אבל לא באסוס.

שלח אימייל לאסוס

פורסם
  • מחבר

יופי, אז למה אלה שקוראים לעצמם מומחים לכרטיסיי מסך ,לא אמרו את זה בהמלצות לכרטיסיי מסך, אם היתי יודע את זה לא היתי קונה את הפשלה הזאת של NVIDIA !

יש לידע את זה בפורום בכדיי שקונים לא יפלו בפח.

אני כועס מאוד על זה, ברגע שחברים בפורום כותבים שהם רוצים לקנות את ה460 אז אלה שקוראים לעצמם מומחים צריכים להגיד את זה שיש בכל בעולם תלונות על תקלות של הקפאה במערוכות הפעלה של WIN7 ,

אני מאוד מאוכזב , ומבקש סליחה אם פגעתי בחברת KSP , הם לא אשמים ,אבל חייבים לידע גם אותם.

רוני

פורסם

יש לך בעיה , לך לפורום אחר.

פורסם

זו לא בעיה ידועה, פשוט חלק גדול מהכרטיסים של GAINWARD מגיעים עם הבעיה הזו, לא שמעתי עדיין על בעיות עם ASUS.. אבל היה עכשיו אני יודע.

עם חברות אחרות אין את הבעיה.. לכן אנשים ממשיכים להמליץ על הכרטיס המצויין הזה.

בנימה זו אבקש ממך לשנות את הכותרת לאחת שמצהירה בבירור שהבעיה היא בכרטיסי GAINWARD וASUS.. ולא בכל הGTX460.

פורסם

לצערי יש תקיעות גם בXP ,ניסיתי את כל הדרייברים,

אסור בתכלית האיסור להקשיב לבנאדם ההזוי הזה! מאשים את כל העולם חוץ מעצמו ולא מוכן להשלים שהבעיה היא אצלו בלבד!

פורסם

ננעל מסיבה ברורה, רוני את הבעיות שלך תפטור מול החנות ולא בפורום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים