פורסם 2003 בנובמבר 521 שנים שלוםיש לי כרטיס מסך מתוצרת PNYgf4 4600tiלאחרונה כל משחק שדורש טיפה גרפיקה כבדה המסך נתקעאו מקרטע בכבדותיש לי XP PROופנטיום 2.4 הבעיות התחילו רק לאחרונהלמי יש רעיון איך אני יכול לבודד את הבעיה ולבדוק עם זה הגדרות או בעיית כרטיס?תודה מראש
פורסם 2003 בנובמבר 521 שנים תבדוק שהמאורר של הכרטיס עדיין מסתובב.יכול להיות שהוא שבק חיים, והכרטיס מתחמם רצח ואז קורס..
פורסם 2003 בנובמבר 521 שנים מחבר כן אבל אז הוא מחמם את שאר המחשב לא?אני בודק טמפ עם התוכנה שצורפה ללוח אם ואין שינוים משמעותיםהשאלה עם יכול להיות שהוא ישר מגיע לטמפ גבוהה ואז ישר קורס?אבל אחרי שהתוכנה קוטעת\מקרטעת ואני סוגר אותה הכל ממשיך לעבוד כרגיל (אינטרנט או כל תוכנה שלא זקוקה ליותר מידי כח מהכרטיס )
פורסם 2003 בנובמבר 521 שנים מחבר לדוגמא דמויםאו מקס פיין 2 KNIGHT TALE ואפילו קזינו טייקון - שבו בגרפיקה הגבוהה הוא זייף אבל אז הורדתי קצת וזה עזראבל זה המקום היחידי שזה עזר
פורסם 2003 בנובמבר 521 שנים מחבר ניסיתי לבדוקהמוארר לא מסתובב מהרככה באיזי לא מהרהשאלה אם יש אפשרות להחליף את המוארר ?ואם כן איךאבל הוא עדיין מסתובב לו
פורסם 2003 בנובמבר 521 שנים אתה יכול לשמן את המאוורר עם WD40 , או פשוט להחליף אותו .אם האחריות עדיין תקפה , אתה יכול להשתמש בה כדי להחליף את המאוורר .
פורסם 2003 בנובמבר 621 שנים מחבר אלוהים אין לי כחשמתי מאוור אחראבל מהעכשיו הכרטיס בכלל לא עובדושאני מחבר אותו הוא לא מעלה את המחשב בכללאני עובד כרגע על הכרטיס מסך המובנה :-(נראה לי שלא תהיה ברירה לקנות כרטיס אחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.