עבור לתוכן

עזרה סופר דחופה בנוגע לאוזניות

Featured Replies

פורסם

שלום

לפני שאני מאבד את שפיותי אני זקוק לעזרתכם.....

היה לי מחשב...למחשב הזה חיברתי אוזניות לרמקולים של לוגיטק ושמעתי נהדר...

כעת יש לי מחשב חדש.....למחשב הזה אני מחבר את אותן האוזניות לאותם רמקולים של לוגיטק....ואני שמעתי ווליום נמוך בכ-50% מהווליום המקסימלי במחשב הקודם. כשהאוזניות לא מחוברות הסאונד חזק וטוב....אבל זה לא יעיל כל עוד אני לא גר לבד.....

הורדתי דרייברים.

הייתי בלוח הבקרה.

הכל על ווליום של 100%

קניתי אוזניות זולות של סילבר-ליין כדי לבחון האם הכרטיס קול שלי שונא ספציפית את האוזניות הנוכחיות...וגם בהן אני שומע חלש...

מה אני אמור לעשות? מה?

לקנות אוזניות יקרות..? שבגלל שזה מוצר סטרילי אני לא יכול להחזיר אותן אם הן לא טובות?

אני אפילו לא יודע מה הבעייה ומדיבור עם כל מני אנשים שאמורים להבין בתחום.....גם הם לא.....

מוזיקה זה החיים שלי

ואני מסרב להאמין שאין לי דרך לשמוע מוזיקה בעוצמה חזקה וסבירה, כמו שעשיתי ונהניתי במחשב הקודם....משהו פה פשוט חולני....חייב להיות פתרון...

אני אעשה הכל...

תעזרו לי...

בבקשה....

פורסם

תיכנס לחלון המלא של כל הווליום מהאיקון של הרמקול ותבדוק אם יש שם נמוך איפה שהוא

בחלק מהכרטיסי קול יש 2 מצבים לחיבור הירוק line out ו speaker out, תנסה את שתיהם (אצלי ההגדרה נמצאת באותו חלון כמו כל הווליום, לא יודע אם זה כך גם בוינדוס)

אם לא אז זה תכונה של הכרטיס קול. תנסה לחבר את האוזניות דרך מערכת / רסיבר / רמקולים אם הגברה ולא ישר למחשב

פורסם
  • מחבר

ממה שהבנתי הכרטיס קול שלי בהתחלה בכלל לא היה לו שם...

הורדתי

Realtek

ואני לא מצליח למצוא שם אופצייה של ליין אאוט או ספיקר אאוט...אם תוכל לפרט יותר אני אשמח...

והמצב הנוראי בו אני נמצא....זה כשהאוזניות מחוברות לרמקולים עצמם..לא למחשב....

כשאני מחבר למחשב הווליום הוא בערך אותו דבר...פשוט חלש...

פורסם

ההגדרה של רמקול / אוזניות (או external amplifier - תלוי בכרטיס קול) לדעתי נמצאת בחלון איפה שכל הווליום. בוינדוס יכול להיות שהיא במקום אחר אבל עדיין בטח בתפריטים של החלון הזה וכו - תחפש אותה שם

הרמקולים שלך מתחברים לחשמל או למחשב בלבד ? אם אין להם חשמל אז הם לא משפיעים אל ההגברה

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

שוב.....הווליום של המחשב על 100% בכל חלון בו נתקלתי....

וכן...הרמקולים מתחברים לחשמל...

פורסם

יכול להיות שהרמקולים לא מגבירים את האוזניות (למה ?)

תשאיל ממישהוא רמקולים אחרים (אפילו כאלה הכי זולים מפלסטיק - רק שיהיה להם חשמל) / רסיבר / מערכת ותנסה לחבר ממנה את האוזניות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים