פורסם 2010 בנובמבר 115 שנים יש לי את הראוטר הזה TP-LINKE 1043NDהחלפתי לו את האנטנות לשלושה אנטנות של 16DBI ולמרות זאת איכות הקליטה לא השתפרה ואפילו ירדה קצת, למה זה ואיך אני יכול לשפר את איכות הקליטה בעזרת האנטנות האלה??
פורסם 2010 בנובמבר 115 שנים תן לנו קצת יותר פרטיםאיזה אנטנות שמת בדיוק? הצד שאתה קולט בו... איזה כרטיס רשת?
פורסם 2010 בנובמבר 115 שנים יש לי את הראוטר הזה TP-LINKE 1043NDהחלפתי לו את האנטנות לשלושה אנטנות של 16DBI ולמרות זאת איכות הקליטה לא השתפרה ואפילו ירדה קצת, למה זה ואיך אני יכול לשפר את איכות הקליטה בעזרת האנטנות האלה??כמו שכבר כתבתי עשרות פעמים, החלפת אנטנות כמעט ולא משפרת הקליטה בסביבה ביתית. חבל על הכסף וההשקעה. במקרה שלך הלכת על אנטנות מאוד עוצמתיות שנמצאות מאוד קרוב אחת לשניה ולכן יש לך אפילו ירידה ברמת הקליטה/שידור. אם אתה רוצה להשתמש בהן, תצטרך להרחיק אותן אחת מהשניה על ידי כבלים מאריכים.
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים מחבר שמתי 3 אנתנות כאלה:http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.44410ובדקתי את זה עם כרטיס של אינטל שתומך בתקן N של 150Mbpsמה עוד אחראי על איכות השידור והקליטה??להרחיק את האנטנות אחת מהשניה זה בעיה בשבילי, יש דרך אחרת שאני יכול לשפר את איכות הקליטה??
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים האנטנות שרכשת הן בעלות עוצמה גבוהה, אך החברה לא מוכרת וגם כן לא בטוח שהן מתאימות לנתב שלך,בכל מקרא חייבים להרחיק אותן אחת מהשנייה בגלל העוצמה שגורמת להפרעות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.