פורסם 2010 בנובמבר 115 שנים אהלן,הכבל שנקנה מחובר ישירות מיציאת הטלויזיה HDMI1 אל המחשב הנייד, אך אין שום תגובה לא מהמחשב הנייד ולא מהטלויזיה אל הכבל.כאילו לא חיברתי שום דבר ולא עשיתי כלום.אני עושה משהו לא נכון?נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך בוינדוס 7, עשיתי DETECT ואין תגובה.ייתכן שהכבל פגום?אני משתמש בדרייבר 9.7 של ATI והמחשב המדובר הוא HP PAV DV 6 1330EJכרטיס מסך הוא 4650HD.תודה רבה!הכבל המדובר הוא כבל רגיל מחברת Alpha Elettronica, בטח משהו לא מוכר, ועוד עלה 140 ש"ח בטרקלין חשמל., אורך של 3 מטר.ייתכן שהכבל קרוע מבפנים?
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים צריך ללחוץ על שילוב של שני מקשים במחשב. תלחץ על fn + כפתור עם ציור של שני מסכים עליו . בדרך כלל זה F3 , F4.
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים מחבר עדיין לא עובד, ניסיתי ושומדבר.עשיתי גם Duplicateועדיין זה לא עוזר..ניסיתי מסך אחר, החלפתי לכבל חדש מהחנות, כנ"ל שומדבר. ייתכן שמדובר בבעיית דרייברים? המחשב אפילו לא מזהה את הטלוויזיות או עושה משהו ברגע שאני מחבר את ה hdmi.
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים מחבר עכשיו עד שהתמיכה יעשו משהו עם זה...הגיוני שהכרטיס מסך עובד ב VGA וברגיל ללא בעיות, ועדיין ב HDMI היציאה יכולה להיות פגומה?
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים יכול להיות -במקרים כאלו זה בדרך כלל לא הכרטיס מסך עצמו אלה החיבור הפיזי אבל בגלל שהוא נותן לך לעשות Duplicate ורק לא מראה תמונה זה מוזר הדלקתה את המסך על הHDMI הנכון לפני שניסיתה ?- לפעמים זה עושה בעיות בעיקר שעוד דברים מחוברים לHDMI
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים אצלי, במחשב הנייח, המחשב לא מזהה שהטלויזיה מחוברת עד שמעבירים לערוץ הנכון.
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים מחבר עשיתי הכל לפי הספר...העברתי לערוץ כמובן (HDMI 1+2 לפי איפה שמחובר) ועדיין לא נותן או עושה רושם שהמחשב מחובר למשהו, גם כשאני לוחץ על הפונקציה FN+F4 אין תגובה ממשית...מייאש.כל השאר עובד, .VGA +DVIיש סיכוי שהכבל ספציפית לא מתאים? הגיוני?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.