עבור לתוכן

צריך המלצה לראוטר עם קליטה טובה למעונות.

Featured Replies

פורסם

התקינו לי היום אינטרנט 2.5MB של בזק בחדר שלי במעונות, ואני בודק אופציה לעשות שיתוף ביני לבין שתי שותפות בחדר כמעט מעליי (קומה מעל, ליד החדר שמעלי).

המרחק בין החדרים, בהגזמה, הוא 15-20 מטרים. תהיה בעיה של קליטה עם ראוטר במרחק כזה? (אני בטוח שהמרחק קצר יותר אפילו).

במידה ולא תהיה בעיה, איזה ראוטר מומלץ לקנייה? כמובן שאנחנו לא מחפשים ראוטר הכי מתקדם, אחד עם קליטה טובה, בין 100 ל-200 שקלים.

פורסם

קח בחשבון שהיכולת של נתב אלחוטי פשוט להתמודד עם תקרות בטון אינו גבוה. הדרך היחידה לדעת אם יש תשובה לשאלה שלך היא לנסות.

פורסם

במידה והספק שלך הוא 014-בזק בינלאומי,

הייתי ממליץ שתקח את הפרייבט בוקס שלהם, יוצא לך כמה שקלים בחודש, במקביל מודם ADSL -בזק וראוטר משולב תקן N, קליטה איכותית עם אפשרות לחבר ב USB דיסק און קי או הארדיסק חיצוני, לשיתוף קבצים בין מי שמחובר ברשת(יחסוך לכם את המעבר בין החדרים והעברת קבצים ועבודות אם תצטרכו בין אחד לשני..)

אפשרות לחיבור טלפון קווי, מה שיחסות את הוצאות הקו של בזק והשיחות וכו' כי העלויות טלפון של בזק בינלאומי ע"ג האינטרנט יותר זולות...

במידה ואתה מעוניין, צור עימי קשר

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל אנחנו מעוניינים נטו באינטרנט. כל אחד מאיתנו לומד מקצוע שונה, כך שאין צורך בשיתוף קבצים, ובנוסף לא תיכננו טלפון כי הפלאפון מספיק ואני לא רוצה להיכנס לתשלומים נוספים משותפים ביחד.

אם אפשר המלצה על ראוטר ספציפי עד 200 שקלים, שלא יעשה בעיות ועם קליטה טובה.

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים